22 April 2011

Pakai voucher borong clinique

Assalamualaikum.....

Pada entri lepas ada ke yang tertanya-tanya apa yang aku duk shopping sakan tu??? ha, azni cakap aku borong baju bajan adam???ohh, untuk pertama kalinya aku keluar shopping tanpa membeli baju adam...(mentang-mentanglah tak bawak adam)....sebabnya aku ke kaunter clinique dulu baru la start nak shopping barang adam....paham-paham la bila dah pergi sana dulu, banyak la duit yang keluar...huhuhu....tapi tak pe, still dalam bajet....TAPI, geramnya lah hai nape lah clinique ni dah naik harga....asyik naik harga je, bila la dia nak turunkan harga ek??kang aku tukar pakai cap lain baru tahu....kang dah hilang sorang customer...ahakz...


Aku rembat 3 barang ni je....sebab yang ni je dah tinggal nyawa-nyawa ikan....tapi nyawa-nyawa ikan pun rasanya boleh tahan berbulan-bulan lagi tu....clarifying lotion tu dah ada formula baru iaitu twice a day exfoliator...botol yang pertama tu make-up remover...aku tak pernah try tapi dah lama usha....memandangkan aku selalu duk tepek foundation tebal-tebal, maka terpaksa la pakai make-up remover ni....



Tapi disebabkan nak cukupkan RM350 supaya dapat free gift, maka terbeli la lip gloss tu...huhu....kalau body shop baru berapa hengget...terbalikkan no tu je...tu pun aku komplen mahal...cisss.....


hmm, adam dah rasmi dulu....

7 pcs free gift...hoyeah.....





Ha, aku dapat lagi 1 free gift akak SA tu bagi....sebab dia menyampah kot aku duk mintak-mintak free gift lagi dari dia....hikhik.....tak de la, akak tu memang dah kenal aku....kalau aku lalu je pun kat kaunter tu, dia selalu duk panggil-panggil aku....

make-up remover untuk mata dan bibir.....weeeee......^_^

 Dan aku dapat satu lagi free gift sempena bithday aku bulan ni.....

card holder.....sape nak??kalau buat GA bagi hadiah ni aci tak???



Tapi kalau nak tahu aku beli semua barang ni pakai voucher jusco je....voucher tu aku kumpul-kumpul ada la dalam RM200....ok la kan...berbaloi-baloi....boleh la pakai time emergency camni....uhuk...


P/s: Ada sapa-sapa nak derma voucher jusco dia tak???hakhak.....


18 org syg adam:

*azni* said...

wow,borong sakan aanie ye..kita tak mampu pakai clinique tu..huhu..

sahromnasrudin said...

ini clinique gigi ke clinique kesihatan awam ???hehehehhh ...gurau..jgn mare erk...

aanie said...

@*azni*

sy pun x mampu jugak...sebab tu pakai voucher je...kalau tak, kena kumpul duit rm10 sebulan..huhu...

aanie said...

@sahromnasrudin

ha, ini clinique bukan sebarang clinique...ini clinique kecantikan...hehe...

d_LA said...

wahhhh..terbaiklah shopping lip gloss aje dah 62henggit..bestkan jusco ni..aritu aku g rmh adeq sal manja aku smptla sping kat jusco..rs xnak blah..haha

sahromnasrudin said...

ohh..ya, lupe sy..awak ada tanye cara pasang iklan churp2 kan..sebenarnya saya pun trial & error..sy search kat gugel gune keywords " cara nak pasang iklan2 churp" tue...dari situ sy cuba smpai menjadi..awak cube erk..selamat mencuba

eB ezrin said...

eB x mampu la... hu3
sbb tuh x lawo... hmmmmm

Ila said...

tak pernah lagi claim voucher jusco

nurulfzz said...

hye..dtg berblogwalking kt cni..

comelnye anak akak=)

ajumohit said...

bestnya sopping, biasa kan dia ade wat free sample kalau sms kan, penah gak gi kaunter dia nk claim free sample tu tp sokmo abis jek memanjang..kecewa betul

ctiza said...

singgah sini. nak follow u..boleh kan!

aanie said...

@d_LA

huhu...balik umah nangis gak la..nape aku beli mahal2 tuh??

lain kali blh dtg soping lagi....hehe...

aanie said...

@sahromnasrudin

ok..time kasih...nanti sy try...:)

aanie said...

@eB ezrin

eb lawa apa...sy yg x lawa ni la kena pakai benda2 camni...klu x, buruk rupanya...hehe...

aanie said...

@Ila

x penah redeem??rugi woo...nanti try la redeem...blh la shopping free...hehe...

aanie said...

@nurulfzz

time kasih..nanti dtg la lagi...

aanie said...

@ajumohit

a'ah, sample tu skit je...biasa klu travel pakai yg sample je...

aanie said...

@ctiza

time kasih...sila-sila follow...jemput datang lagi ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby