21 April 2011

Shopping sakan di j card

Assalamualaikum.....

Semalam seharian tak sempat nak blogwalking sangat.....
Maklumlah, al-bizi lah katakan.....
Mana blog yang aku sempat melawat, aku pergi la....
Yang tak sempat, sambung hari ni.....^_^

Ke mana aku seharian semalam????
Ha, aku berdating dan bershopping sakan kat j card....
Padahal baru 2 minggu lepas pergi j card fiesta kat Jusco Equine....huhu....
Kalau nak tahu, aku ni hantu j card.....
Dengar je ada j card kat mana-mana, mesti nak pergi....huhu...
Nasib baik encek suami memahami wife dia ni bakal duta jusco.....ahakz...

Semalam kami pergi berdua je....kan berdua lebih baik.....
Dah lama kot tak keluar dating berdua....
Sampai dah lupa cara nak pegang tangan...opsssss......


Budak ni kena tinggal...tapi ni gambar kat j card taman equine hari tu....
Alahai, tak boleh keluar tak bawak adam....duk teringat jer.....



Meh skodeng hasil shoppingan semalam.....

pampers harus la ada......uhuk....biasa beli drypers, tapi ni pakai pet pet lak sebab ada promotion....ngehngehngeh......

Ha, nak tahu apa barang dalam plastik tu??cer teka...cer teka....
Tunggu next entri ye.....


P/s: Dapat la redeem voucher jusco RM45....hehe.....

20 org syg adam:

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

amboi sonoknya bershopping jcard..sy x suka pegi jcard..sesak ramai org..pening kepala..

*azni* said...

mesti baju bajan adam kan dlm plestik tu..hehe..

azzey said...

Wow bestnya dpt voucher...:)

eB ezrin said...

pet pet braper dorang offer... kat k4 aoffer 30 inggit... asyikkkl n:)

ajumohit said...

mesti baju adam and baju mama dia dlm plastik tu..wah bestnya dpt sopping

Cute MuM said...

seronoknya shopping..
boleh jadi duta jusco lah nie..
amik alaih tempat dato ct..

sahromnasrudin said...

tak pernah ada j-card..kat cini takde jusco huhuhhhhh

wan nurul hezrina said...

waaah beshlah shopping..aah bila anak dah besar cket belijerk pampers yang agak murah nak2 ada promosi..jgn tunggu lagi just buy!hikhik

cikpuanhady said...

behnya shopping..dolu2 suka gak gi time j-card day, tapi perghh..ramai bebenor umat manusia, nak2 awal pagi tu..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Nak blog uols diterjah? Klik sini

d_LA said...

aku nak amik jusco letak sini la 1..asek ko je soping..grrrrr...jeles aku

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a cik betty

hehe, ye ke...sy jenis x kisah sgt sebab dpt brg murah...hehe....

aanie said...

@*azni*

hehe...tunggu next entri...haha...

aanie said...

@azzey

memang best...nanti dpt shopping free!!!

aanie said...

@eB ezrin

same la RM30.90...syokkk..

aanie said...

@ajumohit

hehe...baju mama je ada...baju adam xde...haha...

aanie said...

@Cute MuM

hehe, tu la....dah lama berangan nak jadi duta jusco..ahakz...

aanie said...

@sahromnasrudin

aik??jb ada kan??ala, nanti balik kl, blh la g jusco..hehe....nanti sy bg pinjam j card ek...

aanie said...

@wan nurul hezrina

a'ah, memang..skrg ni nmpk je ada sale pampers, terus beli...xleh nak tunggu pampers habis dlu, nanti kang kena beli yg harga biasa...huhu...

aanie said...

@cikpuanhady

a'ah, memang ramai...time mlm2 dah nak tutup kedai lagi la ramai sebab ada happy hour bagai la...

aanie said...

@d_LA

nanti aku buat jusco kat ganu 1...besaaarr punye deh...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby