13 April 2011

Hadiah dah sampai!!! Thanx azni

 

Ingat lagi tak entri kemenangan ni??huk aloh, tak ingat ke??cer klik sini......ha, cer klik lagi....haaa, dah ingat dah???hikhik, ayat macam nak mintak penampo je....ampun....^_^....sori la aku tengah mengantuk gile-gile ni....kalau kena tampo sedas mesti bangun tak tidur-tidur dah....teringat dulu masa zaman sekolah, ada sorang my bff tu tak tahan mengantuk sangat time cikgu mengajar kat depan....dia suruh la aku cubit-cubit tangan dia kuat-kuat....aku apa lagi??peluang keemasan tu...hikhik....gurau je...

Ok, berbalik pada hadiah....semalam ada 1 bungkusan kat atas meja aku ni...bila ditilik-tilik, hadiah GA kot....maka, dengan rakusnya aku membuka bungkusan tu....hehe....sekali tengok ada benda ni.....

ni rusa ek azni???hehe, belasah je la...janji comelll kiut miut macam puan belog....(ini ayat azni...hehe)...
Thanx Azni!!!!! 
Jom g melawat belog beliau....

Ingat nak bagi adam...tapi nampak comell pulak bila dia posing atas pc aku nih.....ngeeee....nanti la bila aku dah puas main, baru aku bagi adam....kekeke.....




P/s: Berjaya gak buat entri dalam masa setengah jam jeee.... 
P/s: Entri ni terlambat update skit...sepatutnya nak update pagi-pagi lagi...tapi sebuk duk berchit-chat dengan lady dyla kat fesbuk.....hohoho.....


8 org syg adam:

Amy Syaquena said...

ala comelnya tahniah aanie..

*azni* said...

wow,baik je dia landing kat atas pc tu..hehe..

cikpuanhady said...

so cuteee..uikss..hehehe, syian adam mampu tgk dari jauh..kekeke..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

hezrina83 said...

mak dia yang lebey...hikhik..cumilkan..nurul n azni balut sama2 tau.

aanie said...

@Amy Syaquena

hikhik..comel kiut miut kan??

aanie said...

@*azni*

a'ah...letak2 je kat situ tgk comel lak...biar je la...hehe..

aanie said...

@cikpuanhady

hehe...xpe, klu bagi adam pun dia buat masuk mulut gak...kekeke...

aanie said...

@hezrina83

ooo, ye ke??thanx tau...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby