28 April 2011

Menang GA karipapsayur!!!

Assalamualaikum.....
Hari ni nak share pasal kemenangan aku dalam berGA di blog ni....
Alhamdulillah, aku bertuah dalam April Giveaway yang dianjurkan oleh blog karipapsayur....
Menarik kan nama blog ni???
Karipap dan sayur.....karipap aku makan la, tapi sayur tak makan...uhuk...

Terima kasih buat rakan-rakan blogger yang sudi inform pasal kemenangan ni iaitu kak fadzillah, cikpuanhady dan azni....

GA ni lain dari GA lain yang aku join sebab banyak syarat....
Biasanya aku tak berapa rajin (dalam ertikata lain malas) join GA yang banyak syarat.....
Tapi ni aku TERrajin, maka TERmenang lak....^_^

Menurut kata tuan belog, kalau semua syarat dipenuhi maka akan dapat 13 points.....
Dan aku dapat markah penuh....yeay!!!
Thanx jugak buat Cikpuanhady dan Aju sebab kerana korang berdua jugaklah ai dapat markah penuh...hehe....

Dan hadiahnya ialah:

yeay, lepas ni boleh la pakai mask.....

Full result: Klik sini

Thanx Mak Qaiser aka karipapsayur......^_^


10 org syg adam:

d_LA said...

tahniah2..murah rezeki..unik gile nm blog beliau tu..hehe

Jieda said...

tahniah..semoga lepas ni banyak lagi kemenangan yang akan muncul

Ila said...

bestnyer daapt hadiah..tahniah...
Jom Baca KFC Chicken Chop

LindaRahim said...

tahniah...n terima kasih sbb dgn bace entri ni sy dah kenal lg 4 blog....

aanie said...

@d_LA

thanx beb...em, tu la..unik kan??nama makanan..

aanie said...

@Jieda

amin...thanx dear...^_^

aanie said...

@Ila

thanx dear..^_^

ajumohit said...

tahniah aanie, boleh berkongsi kemenangan ni hehehhehe

aanie said...

@LindaRahim

oo ye ke...slmt berkenalan...

aanie said...

@ajumohit

hehe..thanx dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby