28 April 2011

Nuffnang belanja tiket wayang

Assalamualaikum.....


Alhamdulillah....rezeki berblogging....setelah dapat cash out kali pertama, kali ni nuffnang bagi hadiah lak....kali ni nuffnang bagi 4 tiket wayang free kat TGV cinemas sempena birthday aku 29 April ni....kira macam hadiah birthday la kan....hehehe...thanx nuffnang....sayang kamooo ketat-ketat la...tapi kalau dapat BE baru lagiiiii la sayang yang tak terhingga.....hehehe.....



Emel ni dah lama gak duk peram....baru semalam encek suami berkesempatan pergi collect kat ofis nuffnang tu...nasib baik encek suami jenis kerja luar, kalau nak harapkan aku pergi collect, memang TAK la kan...hahaha...

sape nak join???hmm, nak tengok cite apa ye??


Thanx Nuffnang dan TGV cinema sebab pilih blog ni sebagai salah seorang yang bertuah tu!!!!seronok tak terperi bila nuffnang belanja tengok wayang ni....rasa macam tiap-tiap bulan nak birthday....hehehe....

P/s: Nuffnang, nanti bagi BE baru lak ye...*wink wink....


12 org syg adam:

*azni* said...

wow..4 tiket sekaligus tu..mai la cni 2 keping..hehe..

Ezad Izzuddin said...

Woah ! bestny dapat 4 tiket wayang free , btw tahniah and selamat hari jadi

ajumohit said...

ala beshnya aanie...tahniah2!!!

Cute MuM said...

tahniah2..
best tue..

Ila said...

best..best..ila dah dapat bulan 3 ari tu..tp lambt ambik...sib baik sempat

nur ikhyar dee said...

hepi birthday :)

aanie said...

@*azni*

hehe...org pregnant xleh tgk wayang...haha...

aanie said...

@Ezad Izzuddin

thanx....memang best....^_^

aanie said...

@ajumohit

thanx dear...

aanie said...

@Cute MuM

thanx cute mum....

aanie said...

@Ila

oo ye ke???best kan dpt tiket free...

aanie said...

@nur ikhyar dee

thanx...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby