29 March 2011

Menang teka makanan|Bukan menang makan paling banyak ye

Alhamdulillah....

Aku menang moto GA lagi....
Actually dah lama kot tak menang....
Rasanya bulan mac ni tak de luck sangat.....(huhu...macam la aku selalu menang...ngehngehngeh)
Kalau tak silap ni kemenangan pertama untuk bulan 3 kot.....huhuhu....dah nak masuk bulan 4 dah pun...
Tapi, apa-apa pun aku kena bersyukur.....
Sekarang ni aku dah slow join segala GA yang ada....
Jadi, bila dah menang ni semangat kerajinan tu akan datang balik.....

Ok, mari kita lihat siapa yang kena GA mana yang aku menang....
Hehe, aku menang Teka Makanan Giveaway kat blog azni....
Ini teka makanan je tau...bukan menang makan paling banyak ye....

Aku teka laksam....:) tahniah jugak pada kak fadzillah dan yang lain....
Full result, sila klik sini ye....

Sebenarnya aku ni tak de la pandai sangat bab-bab main teka-teka ni....
Aku belasah je la tulis makanan yang aku mengidam....
Padahal kena teka makanan yang azni mengidam....
Tak sangka lak azni mengidam laksam jugak.....hehe, sama la kita.....

Meh kita skodeng hadiah apa yang aku dapat.....

aku pilih yang no. 2 tu.....harimau....aummm...

Yeay!!!Boleh la bagi adam.....

6 org syg adam:

*azni* said...

tahniah...:)

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

tahniah.....

AkmaFaizal said...

wah..tahniah3..

Fadzillah Kamarudin said...

yang kedua tu zirafah...
=)

akak amik lembu tu...
comey...

Izan Ishak said...

tahniah...comel2 hadiahnya~

ardinihumaira said...

whoaa ramainya menang GA contest. tahniah tau :) bertuah betul kalian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby