09 December 2010

Mood berblog tarak..kawan2, tolong saya...rsvp..


Korang perasan tak blog aku sekarang dah x banyak entri??
Kalo ada pun entri pasal aku join GA or contest je..

Ekceli kan, aku rasa macam malas je nak bercerita sekarang...
Mood berblog dah berkurang...
Idea pun tarak...dah jenuh perah kepala otak ni...but yet still no idea...
Kadang2, time idea datang, pc lak xde kat depan mata...
Bila duk depan pc, terus jadi blank..xtau nak tulis ape...
Sebab tu aku akan bw je...cari idea baru kat blog orang...
Sambil tu boleh tambah kenalan blog...

Aku rasa blog aku ni xde orang baca kot..hahaha...
Yg datang komen laaagiiii la xde kan??
Sedih tak kalo korang jd aku?huhu...malunya..

Semalam aku ada menyuarakan pendapat aku kat encek suami...
Perlu tak aku buat lagi satu blog hanya utk contest dan GA je?

Dia cakap boleh, tapi masalahnya input kat blog aku ni kurang....
Kalo buang segala contest dan GA, xde la entri aku..huhu...
Tapi bila join GA ni, makanya blog aku ni bertambah la dgn widget2....makanya telah memberatkan lagi blog aku ni...

Aku ni nak buat tips pasal blog, x cukup ilmu lagi...nanti maklumat yg nak disampaikan tu tak sampai kat orang...
Nak bagi tips pasal kecantikan...x cantik lak...nanti orang ckp, muka x cantik tapi ada hati nak buat tips cantik...wakaka..malu..malu..
Kalo tips malam pertama??eh, xboleh..xboleh...(don't noty2 ek...)

Korang rasa blog aku ni cmne??best ke..ok ok je ke...biasa2 je ke...hampeh ke....mcm sampah ke...baik xpayah buat blog ke, cmne ek??
Korang rasa apa yg perlu aku baiki utk blog ni??

P/s: Mungkinkah aku kecewa sebab earning dr nuff dapat ciput je??

9 org syg adam:

Cik Ila said...

Cik Ila rase blog ni ok..sebab Cik Ila bukak je blog ni setiap masa.hahaha
cadangan Cik Ila kan..apa kata,mama adam story sket pengalaman2 psl anak2 ke,pengalaman yang tak boleh lupa pasal anak2..kisah mama adam sebelum kawin,masa kecik,masa sekolah...Cik ila rasa,mesti ramai yang nak baca..

Huda said...

ala jgn sedih2la..insyaAllah ade je rezeki nuffnang tu nnti..rajinkan bw and wat entry..insyaallah ade..

d_LA said...

HEYYY..JGN CENGGINI BABE..AKU DH SETAHUN POM NUFF CIPUT GAK..WAT LA EN3 PASAL MAKAN/MASAK KER, KO KAN SEORANG ISTERI..CHEEWAHHHH..CHAIYOK2 WEH..AKU TTP SOKONG DI DEPAN N BELAKANG..HIDUP AANIE !!!

d_LA said...

NAK TAMBAH LAGIII...BLOG MU HEBAT APE, BEN FOLLOW..ARINI BARU 9HB TAPI EN3 MU DAH MENCECAH 27 POSTS..AKU SEKALI SARI JER EN3 BEB..KDG2 JER KALO RAJIN POST 2,3 EN3..JGN BERPUTUS ASA, BERUSAHAAAAAA !!!!!!!!!!!!

aanie said...

cik ila: thanx ye..terharunya..tu la, ada gak cite psl anak,psl personal life..tp x byk la..takut xde org nak baca..huhu..

huda: thanx..Insya-Allah, kalo ada masa akan selalu bw..nak terjah peserta GA pun x sempat ni..huhu...

dyla: tq cayangku..sob sob..kena perah otak kaw2 ni..huhu..
27 post tu byk dgn GA je..haha..
ben folo aku sb kesian kot..hahaha..(pujuk diri sendiri)

*azni* said...

sy lg la,dh 3bln berjinak2 ngn nuffnang..lgsg xdpt ape lg..rilek je..sy rs ok je blog aanie ni..yg pntg sbr..

aanie said...

hehe..kan kan??sy dulu 9 bln br dpt BE..rilex je..tp skrg xtau nape rasa down bila nmpk earning tu x bertambah2..huhu..x baik tamak2 kan??

MyeAqma said...

relax lah kak!
sy dh bertahun kot berblog nuff camtu je tak kisah pun... hhahaha.
sebab fikir nak menulis je so tak kisah sangat.
nak target macam hanis zalikha memang tak dapat lah kan.. hehe..

aanie said...

mai: huhu..mmg la...xkan dpt la nak kejar dia..tp frust la jgk kan, sebab kite dah usaha...tp takat tu je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby