31 March 2011

Terima kasih

 Entri pagi tadi aku terpaksa simpan dalam draft balik atas sebab-sebab tertentu.....
Agak bahaya sebenarnya publish entri macam tu....
Takut ada pihak yang tak berkenaan ambil kesempatan.....
Sebab dulu aku pernah post status marah dan maki hamun kat rakan sekerja di fb.....
Last-last bos dapat tahu...cepat je kaki report ni bertindak.....
Biasalah setiap ofis macam-macam orang kita jumpa....
Ada yang baik, ada yang kaya dengan sifat phd, ada yang kaki bodek dan kaki ampu, ada yang tikam belakang....

Dunia blog ni sungguh unik....
Walaupun kita tak pernah bersua muka, tapi rasa macam dah rapat....
Saling menyokong dan memahami....
Kata-kata semangat buat kita lebih kuat.....
Terima kasih buat



P/s: Cuma mampu bersabar atas ujian ini....hanya Allah yang dapat membalasnya...semoga ada hikmah di sebaliknya...amin....

 

10 org syg adam:

ardinihumaira said...

:) bertuah akak ada mereka

Fadzillah Kamarudin said...

itulah dunia maya...
kita ngadu lam FB / blog...
orang g report...

kita buat baik...
orang x puas ati...
pun sama g report la...apa la...
sakitkan ati ja...

sahromnasrudin said...

sabar ya..Allah SWT takkan menguji kita jika kita tak mampu hadapi ujian ini..sesungguhnya awak adalah insan bertuah yang menerima ujian ini.jangan lupa baca surah al-insyirah terutama pada 4 ayat yang terakhir...

JaSSNaNi said...

alhamdullillah je.. kalau orang PDH kat kita tu.. dia yg di balas nanti.. yg kita suka2 balas sendiri.. takot kita lak yg terlebih PHD kan.. ape pun... keje ramai2 ni mmg seronok.. tapi tak sepanjang tu seronok belaka.. kekadang tu.. seronok kejap je.. kalau dah bermasam muka.. berkurun2 gak.. akak keje skrg sorang je melayu.. org len cina.. so kalau apa2 ngata2 ke.. tak de sape heran.. tak de langsung kat sini.. kalau nak gaduh pun.. nak gaduh ngan bos.. camne tu.. kang dia tak bayo gaji.. baru padan muka.. akakkaka.. so seronok keje sini.. cuma kekadang teringin gak nak berkawan.. boleh together2 makan lunch... eheheh..

thankkk gak.. skrg hari aanie.. nanti mana tahu hari akak.. nak gak ade orang COOL kan kita.. :) ehehe

sayangsayangibu said...

oh...dimana mana ada perangai manusia yg gitu
sabarlah saja ye...

sayangsayangibu said...

oh...dimana mana ada perangai manusia yg gitu
sabarlah saja ye...

ajumohit said...

sama2 aanie, tulah walaupun tak pernah berjumpe, tp kalau ada citer suka duka tak salah utk kita berkongsi bersama, berat sama di pikul ringan sama dijinjing...

Amy Syaquena said...

sabar la dear , kita pergi mane2 pun pasti akan jumpa sikap macam tue , memang tak boleh lari la...pape pun awak beruntung masih ada kawan2 di sinikan..

d_LA said...

weh, kenape??aku bz la arini...baru start nak serang ni..pepun hrp mu bersabar oke...

ni aku ada tag mu join contest..due mlm ni..hehe

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

salam ziarah di pagi jumaat..dtg pagi coz tghari nak gi solat heheheheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby