28 March 2011

Dapat hadiah birthday in advance!!!!

Alhamdulillah.....murah rezeki suamiku yang tersayang.....amin

Aku dapat hadiah birthday in advance dari encek suami!!!!
Kalau ikutkan, bitrhday aku lambat lagi.....hujung bulan depan....
Tapi dah dapat sekarang....yeay!!
Sebabnya katanya bulan depan bajet untuk benda lain...
Bulan ni boleh la....hehe, aku belasah je la....
Bukan senang nak dapat hadiah dari encek suami ni....
Lagipun aku bukan jenis yang meminta.....
Sebab aku faham keadaan dia.....

Hadiah ni sangat best!!!!
Tapi idok ler aku request blackberry ke, blueberry ke, rasberry ke,  iphone ke....galaxy tab ke dan segala macam phone canggih lagi manggih tu.....
Tapi cukup lah untuk kegunaan seharian aku.....
Kalau ada rezeki lebih nanti, bolehlah difikirkan yang mahal mewah sikit...hehe.....


Nak tahu apa hadiahnya???

Jeng..jeng...jeng.....(poyo skit)


Nokia E71....



wow, merah....i loikeee......:)..kalau merah hitam lagi smart...

Tapi aku punye, kaler hitam je....kaler merah tak de stok...huhu...

cantik tak???

Thank you soooo much abang!!!! Sayang abang lebih la.... 
(hehe, ayat bodek)

Sebenarnya dah lama berkenan, tapi pendamkan je.....
Sebab selagi henset sekarang boleh pakai lagi, pakai je la....
Cumanya bateri dia cepat kong.....
Lepas tu, bila keluar model C3, perasaan nak beli henset datang balik....
Tapi kejap je, lepas tu hilang bersama angin lalu...hikhik...

Baru-baru ni encek suami sibuk duk tanya pasal henset kat aku....
Tapi aku jawab acuh tak acuh je la sebab tak bajet pun nak beli...
Tapi tak sangka lak hari tu dia ajak g kedai henset...
Ingatkan dia nak tanya harga henset dia kalau trade-in...sebab dia memang nak trade in henset lama dia....
Tapi rupanya dia nak trade-in henset aku dan terus beli yang baru....yeay!!!

Sebenarnya henset lama aku tu tak de problem pun....
Alih-alih kat kedai tu dia buat hal lak...
Masa nak transfer file tu dia hang lak....hampeh tul....
Nasib baik dah deal harga n dah bayar pun....
Nasib ahh, sape suruh tak check bebetul dulu....
Tapi takut gak nanti kan dia tak jadi amik henset tu lak...naya je...
Takut tu tak yah cakap la...huhu...

 Aku kena jaga henfon ni baik-baik sebab encek suami pun jaga sangat-sangat barang yang aku bagi kat dia....
Contoh macam perfume....seingat aku, aku bagi perfume masa birthday dia before kawin lagi....tapi sampai sekarang banyaaaak lagi.....macam tak pakai lagi sebab dia pakai sikit-sikit je...katanya sayang....
Pas tu barang hantaran kawin, aku ada bagi wallet....tapi sekarang baru dia nak pakai.....pun sebab sayang....


Pesan encek suami:
  • Dah dapat henfon baru ni, rajin-rajin la angkat tepon (sebab dia sakit hati aku selalu tak angkat tepon...hehe..dah tu kadang-kadang tak dengar, henfon dalam beg, bateri kong).....
  • Jangan bagi adam main....buat baling-baling.....hehehe...baekkk....memang TAK la kan??


P/s: Habis credit aku yang beratus hengget tu gara-gara test main tenet kat fon.....

    12 org syg adam:

    Miza Yusof said...

    tahniah mama. best kan dapat henfon baru. miza sukakaler merah. setuju dengan mama. kalau merah hitam lagi cantik :)

    Cute MuM said...

    wah.. bestnya hadiah..
    tahniah dapat hadiah dari hubby..

    Fadzillah Kamarudin said...

    wow...
    congrats...
    bestnya adiah...

    JaSSNaNi said...

    wahhh best nye dapat adiah in advance lagi.. eheheh..
    tahniah la.. :) and selamat hari lahir in advance gak.. :) semoga panjang umur, sihat selalu dan sentiasa di murahkan rezki.. aminnn..

    ajumohit said...

    wah2 tahniah2 aanie, syioknya dpt HP baru..tingin jugak ehhehee

    Haa Fakihah said...

    tahniahhh! hehe kak hubby sy pon bg fon ni lah. hadiah raya tahun lps. kekekee.

    sahromnasrudin said...

    wow tahniah..E71 tue..dh tahap blackberry tue huhuhhh

    d_LA said...

    wahhhhh..best giler dpt hp...nak kawen rrr camni..hahaha..

    wan nurul hezrina abd halim said...

    wah manyak syiokkk ooo annie..merah lagi menandakan perasaan membara kasih sayang tuh..chewahh mandai..

    Amy Syaquena said...

    Congrats dear , dapat hp baru bestnya...

    kakyong said...

    tahniah... hati berbunga2 lah ni dpt hf baru...

    cikpuanhady said...

    waa..beshnya dapat hadiah dari hubby..leh bergaya ngan hp baru la..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Mama & Abah

    Adam Hakeem

    Our Baby