02 November 2011

Kenduri kawin kat Senawang

Assalamualaikum.....

Sabtu lepas kami ke rumah member hubby (tak nak panggil encek suami dah...tak best...ntah-ntah lepas ni panggil nama lak...hekhek..tapi kat blog je la....kat luar, panggil lain....)

Eh, kat mana tadi? macam tak habis je ayat tadi....

Ok, kami ke rumah member hubby kat Senawang, Nogori Sombilan.....hehe..ada kenduri kawin adik member dia tu....seronoknya sebab dah lama tak makan angin jauh-jauh cam tu...biasanya kami ronda-ronda area kl dan selangor ni je....maklomlah, bajet minyak kete tak banyak...sebab tu kete aku walaupun dah 6 tahun pakai, tapi mileage still 50,000++km  je.....terkejut? itu la kenyataanya.....

Ok, sudah...jangan merepek banyak-banyak.....jom layan gambar kami.....tak sah kalau tak snap gambar adam.....hehe...... tapi, pakai henfon hubby je sebab terlupa nak bawak kamera.....

 hisap puting sokmo.....huhu...


 ha, baru la comey.....tapi, apsal la duk senyum gitu?


 anak sapa la ni......


 hubby bersama kawan dia yang datang masa kenduri tu....masih bujang trang tang tang lagi tau (mati aku kalau dia blogger n jumpa blog aku nih...wakaka)......
Gambar dengan tuan rumah tak de sebab diorang bz....gambar pengantin pun tak de sebab kami bz juga....bz makan....hehe....bila dah habis makan, tengok pengantin dah hilang.....ke manakah mereka?? *dahi berkerut, mata ke atas....


 aku tak sure apa yang bergolek kat atas nih.....kambing ke lembu ek? aku tak makan kambing, tapi bila tengok benda nih, aku makan je sebab aku ingat lembu....huhu....


 gambar ni cantik kalau tak de puting tuh.....dah boleh hantar kat contest baby kiko sebab adam pun tengah menggayakan baju n seluar jeans baby kiko..hmmm.....*mama berangan nak masuk tv....haha...


 kat kenduri tu ada band tengah nyanyi.....adam punye la khusyuk tengok diorang.....tu belum tengok mama karok lagi tuh....kalau adam tengok mama karok, confirm adam nak tengok tiap-tiap hari...haha.....


 majlis tu buat sebelah pool nih....risau gak bila bawak adam nih....adam ni kan pantang nampak air, mesti nak terjun.....huhu....tengok la tu....dah usha dah tu....


bila adam nampak ada sorang budak tu main baling-baling belon dalam pool tu, dia pun nak join sama....happy kemain lagi....


gambar aku semua over excited.....hahaha, nak muntah tengok.....gambar ni je ok sket.... sikit je pun...


 suka gambar ni sebab nampak cam obersi walaupun muka aku tak comey....


sentuhan orang yang tak pro..tahap amatur pun belum lagi..tahap catur boleh la.....

Masa otw balik KL, kami terkonvoi dengan geng NS yang nak datang shah alam tengok final piala malaysia tu....maybe sebab tu diorang menang kot...eh, tetiba lak...marah nanti org ns....ngehngehngeh..... 

 
P/s: Time kasih sudi baca....banyak gile gambar....mesti korang boring....:(

25 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mileage 50,000++ km but dah pakai 6thn??? OMG ni bermakna uols jarang drive ek....weols keta baru 2 thn dah 100K ribu lebey sebab asyik jln jer...dah la smeua jauh2 ngeee...

p/s::rindunya nk mkn nasik kenduri

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihik..sy pon suka tuko-tuko gelaran incik papa kt blog..


samalah sy pon salu berangan nk masuk tv..ingt dulu nk masuk AF hahah..


bintang yg kena golek tu nmpk mcm kambing..rupa kelawar pon hadoo..terkembang je dia kt alat penggolek tu ya..

kaklong said...

klu kaklong ada,boleh karok sekali...
dengan adam2 seklai join...hehehe!






heppp..!mengata org nogori eh?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel adam..tapi kalau tak berputing mesti lagi comel...
bagus punya mileage..jue yg pakai 2 tahun pun dah nak cecah kot..maunya tak..terengganu pastu johor pastu terengganu pastu johor tak masuk lagi tuan rumah yang memang kaki jalan...

azam said...

woh ....kambing golek

kegemaran tu......tak ada ajak saya pun

sahromnasrudin said...

area taman lavender heights erk???

kakcik said...

Ahad lalu kakcik melalui Senawang masa balik dari Melaka.

Adam memang comel. :)

Kakzakie said...

Adam mesti exited nak mandi tapi tak dapat. Campak belon jadilah sayang ye...lain kali ajak mama pergi tempat yg dekat dgn rumah adam ye...

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

memang jarang drive..setakat g keje balik keje je....tu pun 10km je kot...ke x sampai...weekend pun setakat jalan area kl je...dekat je...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

cik rina masuk ustazah pilihan la..terbaekk..^_^
kekeke..tu la yg sy confius..nasib baik sy x bygkan kelawar...kalau x, konfem x jd mkn...

aanie said...

@kaklong

adam pandai buat gaya tangan je bila sy nyanyi...hahaha...

ampunnnn kaklong....:)

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

aanie ni jarang balik kampung....usahkan kelantan, setakat bentong pun jarang....bajet cik jue...

aanie said...

@azam

suka mkn kambing? xtau nape sy x minat..huhu...

aanie said...

@sahromnasrudin

entah la..sy pun x sure kat mana....x ingat sebenarnya nama tmpt tu..hehe...

aanie said...

@kakcik

time kasih kakcik....:)

Myra Jay said...

Happy tengok Adam dekat pool tu.. Comel je tersenyum :)

Qhaifa Nur said...

berbaloi datang dapat makan kambing golek...

tempat pun menarik...

LYAfrina said...

asya dulu pon xleh lepas puting..smpai nk msuk 2 thn++ dh.. last2 try koyak depan puting tu terus xnak hisap smpai skarang

MamaYatie said...

errkkk...kita ntah brapa ratus ribu dah mileage nya..kaki jalan la katakan..nak plak sorang perak sorang trg...kekee

wan nurul hezrina said...

selalu kalau gantung mcm2 kambing.kalau lembu gantung menegak..huhu kan dah kena makan kambing..sedap aper.hikhik..

kena servislah tu keta banyak jalan=)

fieda said...

adam ni anak mamanya btul la..sebijik rupa aanie...mcm cina habis..hehehe

anak2 kak fieda 2 org disahkan ada asma..pastu kitaorang beli penapis air bio aura sbb semua dok suggest mgkn blh hilangkan penyakit tu..jadi tawakkal jer la guna..dlm masa 5 bulan penggunaan gi cek doktor tgk2 dah takder dh asma tu....Ya Allah alhamdulillah,mmg tak sangka btul la bio aura ni membantu..lagipun mgkin sbb asma peringkat awal jadi cepat la ilang..skrg msg2 sihat walafiat..kalau kena batuk dah tak semput mcm dulu2..kalau tak mesti kena gi klinik pakai gas..

Salina@IbuAqil said...

alololo comelnya anak teruna x berputing.. hik3!!!

ajumohit said...

Encemnya Adam Dan cutenya mama dia hihhi, Ada contest baby kiko ye aanie? Heheh baju budak2 ni cap Disney je huhu

d_LA said...

kambing tu kot..bestnye majlis kawen beliau..nak kawen!!nak kawen!!

tiefazatie said...

wah..adam comel!hee..sis sihat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby