16 November 2011

Wordless Wednesday | Cek Nuffnang kedua

Assalamualaikum......

Alhamdulillah, cek Nuffnang yang kedua dah sampai awal bulan sebelas ari tu.....agak lama jugak kumpul untuk dapat cash out yang kedua ni.....cek yang pertama dapat masa bulan 2....8 bulan gak baru dapat cash out....

Walaupun tak banyak, tak cecah seratus pun, tapi kena bersyukur.....bukan senang nak dapat tu....blogger lain mungkin senang la....tapi bagi aku, sangat susah.....huhuhu....

Trafik pun teruk....aku lak tak berminat main SEO bagai (kadang-kadang tu boleh la).....cukuplah sekadar tempat bercerita dan berkongsi.....orang sudi baca pun dah rasa dihargai sesangat......


 ni cek pertama...belum bank in lagi.....lama giler duk peram.....
mungkin sebab tu kot nuffnang tak nak bagi BE kat aku dah.....mesti dia ingat aku tak sudi......
aku sudi, tapi sayang nak bank in.....*ngeng


cek kedua.....alhamdulillah.....
tak boleh reveal, nanti orang kata riak macam kena kat blog eyriqazz....huhu...


Lepas ni tak tahu bila pulak la boleh cash out sebab tak de BE dah.....huhuhu....*kecik hati

Time kasih buat semua yang sudi bertandang ke blog kecik ni......*terharu



Eh, macam tak wordless jek.....kekeke.....


38 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai kumpul dulu sebab nk cash kt cini x blh

Suhana Shahril said...

SIS,
u belum bank in check pertama yg dpt bulan 2 ke?Biar betul?kalau tak silap, cek kena bank in dlm tempoh 3 bulan jer>kalau dh lepas 3 bulan,cek tu x laku dah

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy jgn kt cash out..nk wat beli cekedis pon lum tentu lepas huhu

ajumohit said...

wow masyukk ni aanie, jgn peram2 lama2 sgt cek tu ye, nnti expired plak, takpe aanie, kita blogging pon suke2 n at the same time dpt duit dkit kira rezki kan...BE datangla cpt :)

azam said...

:) nice.....
kenapa tak bank in...nanti expired tau.....

fiza said...

Bley buat shopping utk YES ☺☺

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

ooo...kumpul byk2 ok gak tu....sy ni jenis malas nak tunggu.....:)

aanie said...

@Suhana Shahril

uiks, betul ke? tanjat gegirl....

kat dlm cek tu dia tulis valid within 12 months...kalau betul dah x valid, habesss la....huhu....

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

aik, betul ke ni? sy tgk trafik cik rina ok dari sy kot....

aanie said...

@ajumohit

BE oh BE..come, come to mama....kekeke....

dah suruh hubby g bank in dah pg td..

aanie said...

@azam

itu la...sy pun x paham nape sy x g bank in....huhu..dah suruh hubby g bank in...

bujal X said...

apa lagi? belanja ah makan~~

kaklong said...

tak pernah dpt lagi...huhuhu!

syawalsimpsons said...

rezeki tu aanie...baguih

Salina@IbuAqil said...

bestnya dear.. ina merasa sekali jerk.. huk3!!

sumysya said...

bestnya....

Siti Asiah said...

Bila la giliran saya plak nak cashout nie...huhu

eB ezrin said...

bestnyer, eB x pernah dpt. hu3

Qhaifa Nur said...

rezeki berganda tu...amin

MamaYatie said...

wah...lum cash out lagi cek pertama..hehee

takper la amaun sket pun, better than nothing kan..

Ila said...

bilalah aku nak dapat cek dari nuffnang ni..hehehe

sahromnasrudin said...

nuffnang saya duit tol pun lum lepas huhuhuhhhhh

Myra Jay said...

Lor, nape blom bank-in??
At least simpan dalam bank dapat gak interest sringgit 2..

Takut tamat tempoh la :-)

aanie said...

@fiza

hehe...x cukup....:)

aanie said...

@bujal X

sy belanja fm buleh la...hehe...

aanie said...

@kaklong

insya-Allah, nanti dapat la....

aanie said...

@syawalsimpsons

alhamdulillah.....

aanie said...

@Salina@IbuAqil

ok la tu kan...alhamdulillah...

aanie said...

@sumysya

alhamdulillah...

aanie said...

@Siti Asiah

insya-Allah...nanti ada la tu...

aanie said...

@eB ezrin

insya-Allah nanti dpt la tu..eb dah pasang nuffnang kan...eb punye misti lagi masyukkk..

aanie said...

@Qhaifa Nur

alhamdulillah...

aanie said...

@MamaYatie

a'ah, betul tu...syukur...

aanie said...

@Ila

hehe..nanti dapat la tu...update...update...

aanie said...

@sahromnasrudin

ye ke? tol dari mana ke mana? jauh sgt kot...hehe...

aanie said...

@Myra Jay

itu ler....harap2 valid lagi la...kalo x, rugi gitu je la...

fieda said...

alhamdulillah rezeki..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lely br aje bank-in 3rd cek nuffnang ptg tadi..
ni duk tunggu 1st cashout churpchurp plak..
ishhkk, lambatnyer cukup 1rat.. ;-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby