22 November 2011

Menang GA dan dapat BE baru

Assalamualaikum....

Menang GA
Agak lama jugak aku tak update blog contest dan dah tentu-tentu la dah tak menang apa-apa contest....tapi, semalam dapat komen dari mashi bagitahu aku menang GA nya.....nasib baik aku moderate komen tu....kalau tak, confirm tak perasan gak.....huhu....


Full result: Klik sini


Aku dapat hadiah saguhati....tak leh nak copy lak gambar hadiah.....hehe...apa-apa pun, thanx mashi....



BE baru
Alhamdulillah, lepas bank in cek Nuffnang baru-baru ni, dapat la BE baru seketul hari ni.....last dapat BE masa bulan sembilan hari tu...hohoho..lamanyaaaaa....


 BE Adidas Neo....
Ada 2 BE je sekarang nih....tapi mamil gold tu dah tak aktif dah.....


Betul la kata otai, kita kena selalu cash out, baru cepat dapat BE baru (ke kes aku ni kebetulan je?)....tak kisah la kan....janji hado....

Semoga BE ni bertahan lebih lama.....dapat la aku beli sesuatu untuk rumah baru nanti.....aminnnnn....

13 org syg adam:

azam said...

:) tahniah....ingat MALAYSIA je berjaya...hehehe

fiza said...

Tahniah. Saya pon dpt BE baru gak ☺☺

jom baca:

Tutorial nak masukkan Link dan Backlink dalam komen

<a href="http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2011/11/jangan-tengking-anak.html'/>Jangan TENGKING ANAK</a>

Mama Gee said...

bestnyaaa dpt BE....

Salina@IbuAqil said...

Tahniah dear.. Rezeki berganda.. ;D

ajumohit said...

Tahniah aanie!!! Kemenangan berganda ni!!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alhamdulliah & tahniah ekkk....bertuah badan gituew

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

blog sy x penah lekat BE wuwuwu cedey

::NureeN:: said...

alhamdulillah, tahniah yerr.. ;)

sumysya said...

bestnya asyik dpt BE jer...

sahromnasrudin said...

tahniah ya...

usah kan BE..adik BE pun sy tak nampak lg huhuhuu kat belog sy...


takpela, takde rezeki kan hihihiihih

wan nurul hezrina said...

tahniah yer
nurul skang ada 4 ketui

d_LA said...

aku rs mcm betul beb..bila dah sume metered n duit dah lbh RM50, kene cashout kalo x BE x msk..sbb asal lps aku cashout baru BE baru msk..hoho

Myra Jay said...

Myra dah cashout bulan 9 ari tu, tapi smpai sekarang takde BE baru..huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby