11 November 2011

Nikah malam ni | 11.11.11

Assalamualaikum......



Cantik tarikh ni.....ramai yang buat majlis kan.....tak kisah la nak kejar angka cantik pun asalkan tak menyalahi hukum syarak....aku kawin tak kejar sangat tarikh cun-cun ni....asal buat yang wajib cukuplah.....

Malam ni cousin hubby nikah.....malam tadi baru datang umah aku nak pinjam baju nikah hubby dulu....erk, esok nak nikah, hari ni baru nak cari baju nikah? huhu..pengsannn....

Orang laki memang camtu kan? 

Hubby aku dulu pun camtu gak....esok nak nikah, malam ni baru nak cari samping....sebelum tu aku dah tanya, dia kata ada....cari-cari rupanya tak de.....dah la time tu time raya.....mana ada kedai bukak....nasib baik bapa sedara aku pinjam dengan kawan dia...kalau tak, nikah la tak pakai samping...huhu...haru-biru jadinya.....



Lambatnya aku update arini...ada orang baca lagi ke time cenggini.....

8 org syg adam:

kaklong said...

ada!
kaklong..!!
heheheh!!


org lelaki memang mcm tu,kang klu kita ckp,dia kata kita membebel....huhuhu!

ajumohit said...

Saya pembaca setiamu aanie!!! Hihi ramai yg nak abadikan tarikh ni utk kenangan kan, utk sentimental value sepjg hayat

Princess Nur said...

Mmg ramai yg wat kenduri ari..ni pn baru balik kenduri dr 5 buah rumah tu..Perut dh penuh semacam..Hehe

kasihibu said...

tarikh yang tersusun sebab tu ramai yg akad nikah hari ni kebetulan pulak esok dan lusa hari minggu kan?

Salina@IbuAqil said...

lelaki mmg mcm tu.. suka last2 minit.. x mcm kita semua dh get ready..

LYAfrina said...

kwn sy pon 3 org bnikah pd hari ni... klo jumpa blik trikh cam ni pon..seribu thn lagi... huhu..

tp y pling special...sbb jtuh pd hari jumaat.. smemangnya aturan allah itu sungguh unik

MamaYatie said...

macam2 gelagat org nak nikah kan...saya dulu husband smp lambat dr perak..patut nikah pas asar, postpone ke lepas isyak terus...hahaa

cikpuanhady said...

hihi..sib baik ada gak samping..kalau tak, naya aje..kekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby