18 November 2011

Tolong......blog has been disabled

Assalamualaikum.....

Aku nak mintak tolong sesapa yang tahu selesaikan masalah Blog has been disabled ni....bila sign in, dia keluar macam ni....



Ini bukan yang macam kes blog kena delete atau remove tu....sebab dia tak de mintak nombor telefon untuk hantar verification code tu.....tapi ni macam kena bayar atau fax/emel ic ke apa ntah.....sebab google nak pastikan blogger tu 13 tahun ke atas.....

Sesapa yang tahu, boleh tolong tak? aku dah buntu ni....
Ni bukan blog aku...tapi blog persatuan kat opis aku ni...member mintak tolong aku, tapi aku pun dah pening dah ni...huhuhu....*nangesss.....

Tolong ek....thanx.....

30 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nangess gak sebab tataw nk tlg mcm mana, x pernah jadi uwaaaa

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alahai..kalau blog kena remove tu penah lah sy lalui..cer google..

azam said...

tersalah masuk verification ke??

fieda said...

tak dapek den nk nolong..huhuhuhu...

kak lang said...

cmna bleh jdi camni...errmmm

bujal X said...

teknikal problem kot~~cuba balik lepas 4-5 jam~~

Ila said...

byk betul masalah blogger skrg ni yer..kena tunggu pakar ni

eB ezrin said...

hah? kena hack x?

sahromnasrudin said...

den tak tahu...mintak dijauhkan huhuhuhhhhhh

ajumohit said...

Aanie, Aju x pernah Kene mcm ni, aritu dia SMS verification password je, yg ni tak pernah lg

Myra Jay said...

Alamakkk, tak tau jugak..

If ada blogger yg tau dan masalah ni berjaya diselesaikan, inform ye :)

kasihibu said...

tak pernah pulak alaminya gitu.

Alin Marlini said...

tak penah jadi plak ni..ken amintak tlg pd yg arif ni

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

huwaaaa....hahaha...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

itu pun sy penah kena...tp yg ni pelik skit...

aanie said...

@azam

bukan...salah masuk birthday kot...

aanie said...

@fieda

huhuhu..huwaaaa...

aanie said...

@kak lang

ntah..rasanya dia salah masuk tarikh lahir kot dulu...

aanie said...

@bujal X

dah bape hari dah ni....sy try dari semalam pun x dpt gak....

aanie said...

@Ila

itu la...mana pakar ni?

aanie said...

@eB ezrin

ntah....xtau la ni...

aanie said...

@sahromnasrudin

itu la...memang naya kalau kena ni....

aanie said...

@ajumohit

a'ah, sama la...yg ni xtau nape..

aanie said...

@Myra Jay

ok....insya-Allah....

aanie said...

@kasihibu

hmm, same lah kita..huhu....

aanie said...

@Alin Marlini

tu la...harapnya ada la pakar yg baca entri ni....

Papa Mifz said...

alamak..tak tau la..sorry tak dapek tolong...

* kedai papa mifz kat c4 bukit rimau,shah alam..dtg la..;)

Salina@IbuAqil said...

alamak!! ni den x ponah dongar nih.. bahaya btoi ler skrg ni.. mcm2.. iskkkk!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

adess, lely tak pernah kena lg kes gini..
kes yg ter- remove tu pernah la..
msk veri code, ok je..

sori ye.. ;-(

wan nurul hezrina said...

aduyai mcm mana ek nak tulun?kiterpun tak tahu lah dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby