17 November 2011

Tag dari Cik Betty

Assalamualaikum......

Aku dapat tag lagi...kali ni dari cik betty aka cik rina yang come lote tu lak....dapatnya minggu lepas, tapi terpaksa bagi laluan untuk entri Penang dulu....ok kan cik rina? hehe....




Ini rules yang kena ikut.....

1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post . And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOUARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY , TRUST, WITH ALL HONESTY) HAVE TO TAG 11 PEOPLE.
***********************************

Walaupun banyak rules, aku nak buat mana yang aku nak je....kekeke....sesuka ati je kan??


11 perkara tentang aanie:
  1. Suka kaler merah
  2. Suka cium bau udang time siang udang.....erk..
  3. Suka simpan resit....
  4. Suka mekap....
  5. Suka makan keropok.....stok keropok WAJIB ada kat rumah...bila kebulur yakni tiada makanan kat rumah, keropok la penyelamat.....lagi satu, kalau boring-boring tak tahu nak buat apa, g goreng keropok....kekeke....
  6. Tak suka membazir makan kat tempat mahal-mahal.....sekali sekala boleh la....kalau orang belanja, tiap-tiap hari pun boleh...^_^
  7. Tak suka tukar-tukar handbag.....nanti banyak barang yang tertinggal.....
  8. Suka makan maggi goreng yang dimasak oleh hubby.....
  9. Suka melawat shopping complex....
  10. Minat Siti Nurhaliza....
  11. Siti tak minat saya.....

Ini soalan dari cik betty yang saya kena jawab.....

1. Kalau ditakdirkan anda bukan manusia, anda nak jadik apa?
 Saya nak jadi pc suami saya.....sebab dia lebih banyak luangkan masa dengan pc dia dari saya...huhu...*pengakuan berani mati...

2. Andai kata anda diberi kuasa magis apa perkara yang anda hendak ubah?
Setiap kali bukak dompet, duit akan bertambah....hahaha..melampau tak?

3. Sikap buruk anda yang ingin diubah?
Suka pendam perasaan sorang-sorang.....

4. Drama/filem yang paling melekat di hati?
Titanic....tiap kali tengok, mesti nak nangis....uwaaaa.....(saya jarang feeling sampai nangis bila tengok cite tahu..)

5. Andai kata diberi peluang jadik hero/heroin filem, artis mana yang paling anda inginkan untuk jadik gandingan anda?
rain ( pelakon korea)...hensem...

6. Benda (kategori bukan manusia) yang paling anda sayang?
Duit, henfon, kereta....

7. Perkara paling tak masuk akal/memalukan/bodoh/mengarut pernah anda buat?
Setakat ni tak pernah lagi sebab saya budak baik..uhuk....

8. Masa sekolah anda golongan budak yang macam mana? (budak nerd/budak suka buat havoc/budak pandai/tak popular dsb)
Saya budak tak popular......

9. Hantu yang paling mengerikan bagi anda?
Hantu kak limah....enjit-enjit semut...hahaha...tak de la....ntah, tak tahu......hantu kopek lanjut kot.....muahaha....

10. Dah daftar mengundi ke belum?
Belum..uhuk...

11. Blog/blogger yang menjadi idola anda?
Blog Zack Zukhairi


Ok, setel....tak nak tag orang sebab tak tahu nak tanya apa....kalau langgar rules ni tak kena saman kan? hehe...

Okbai...


P/s: Pagi ni saya g banting jap...melawat rakan sekerja.....ayahnya baru meninggal malam tadi....al-Fatihah....


9 org syg adam:

kaklong said...

alfatihah..





11 pekara tentang aanie tu..
ug no.11 tak bnoleh tahan tuuuu...kehkehkeh!!

azam said...

:) erk.....xsuka...byk soalan lah

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

adeh ai pow x jawab tag lagik ni
dah tu lupa plak sapa yg tag....uwaaaa nangesss....dari apa yg di lihat uols sgt bersederhana org nyer

Ila said...

nak jadi pc tu memang pengakuan berani mati tu..hehehe

Qhaifa Nur said...

al-fatihah...
panjangnya soalan jenuh nak jawab...
bab mengundi suka...cepat daftar

ajumohit said...

Innalillah, hati2 ke Banting tu ;)..., rajinnya jwb soalan ni, tak tahan suke bau udang tu huhu

Salina@IbuAqil said...

Nak jd PC hubby erk?!!!! Kih2!!! Lawak tol..

wahida said...

suka cium bau udang? ish ish...pelik tu...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

11 perkara ttg aanie..

7 dan 11 sama dgn sy haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby