01 November 2011

Renew jcard, dapat botol air free

Assalamualaikum.....

Masa kami ke jusco AU2 tu, aku tak shopping apa-apa pun....huhu, sedih....

Tapi, bila lalu kaunter jcard, baru aku teringat jcard aku dah nak expired....tengok kat situ tak ramai orang yang tunggu queue...lagipun time tu ada promotion renew jcard dapat botol air free....heheh, nampak benda free, sambar aje la.....

Sebelum amik nombor tu siap tanya lagi orang kat kaunter, botol air free ada stok lagi ke? kekeke....


tadaaa.......


Lepas tu, dapat tebus rebate RM20.....dan dapat lagi voucher RM20 sebab redeem point yang dah nak expired....

yiahuuu.....


31 org syg adam:

eB ezrin said...

x pernah dpt hadiah. hu3

Kakzakie said...

Kakak jarang pergi Jusco sebab di JB ada di Taman U dan Tebaru, agak isolated sikit...

kaklong said...

kaklong pun suka benda2 free ni..heheheh!

fieda said...

freebies sape tak suka kan...

ajumohit said...

Bestnya ni yang nk jd mmbr jusco ni, kene byr tak nk but kad tu aanie?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

baru tingat ada voucher parkson sekeping lom guna, nk expired dh.. huhuhu..

Salina@IbuAqil said...

ini namanya rezeki.. kan dear?! dpt satu pastu dpt lg adiah lain.. hi3!! bestnya!!

wahida said...

bestnya dapat voucher tu...jelesnya....

Siti Asiah said...

bestnyer....suke kan...:)

MamaYatie said...

kalo br register dpt tak? hehee

nak register tp tak la berbaloi tak..jarang sngt gi Jusco..selalu time nak raya jer..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy renew x penah dpt hadiah pon :(

hamzah ian said...

lamo dah tak pergi jusco.. hohoho

hamzah ian said...

lamo dah tak pergi jusco.. hohoho

norhazlina said...

promotion ni sampai bila? kena g renew cepat2 nih...

Amy Syaquena said...

kalau dapat benda free semua orang suka kan hehe..amy pun

aanie said...

@eB ezrin

ye ke? aanie tahun lepas dpt jusco punye bear masa renew...

aanie said...

@Kakzakie

wah, jusco tmn u....rindu lak...time study dulu slalu g....huhu...

aanie said...

@kaklong

sape x suka kan kak....hehe..:)

aanie said...

@fieda

hehe, memang....:)

aanie said...

@ajumohit

kena bayar...RM12 setahun....tp berbaloi kalau selalu shopping kat jusco..

aanie said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

kalau xnak, bg sy..hehe..x malu tol...

aanie said...

@Salina@IbuAqil

hehe..alhamdulillah...:)

aanie said...

@wahida

sy suka kumpul voucher ni...nti kalau shopping, rasa cam dpt free je kan?? hehe...

aanie said...

@Siti Asiah

yup, suke...:)

aanie said...

@MamaYatie

kalau br register dpt kot...kalau jarang g jusco, mmg rugi sebab kena byr RM12 setahun...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

renew time xde promotion kot...thn lepas sy dpt bear jusco..hehe..

aanie said...

@hamzah ian

huhu..joms...

aanie said...

@norhazlina

na, sampai hujung bln 11 kot kalau x silap....tp while stock last la.....

aanie said...

@Amy Syaquena

em, betul..walaupun kadang2 hadiah tu kita pun blh beli sendiri kan....tp lagi bahagia bila dpt free..haha...

wan nurul hezrina said...

ooo yerker nak gak botol air tuh..g renewlah

d_LA said...

comeylah bnda tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby