14 November 2011

Semoga berjaya adikku

Assalamualaikum......



Dimulakan dengan bismillah.....

Hari ni bermulanya SPM yang akan dimulai dengan subjek Bahasa Melayu......rasanya sekarang ni dah start kot....semalam adik aku call mintak maaf segala....bagus adik aku ni......aku dulu rasanya mintak maaf dengan mak ayah je..huhu.....boleh nampak kesungguhan adik nak exam....

Semoga adik berjaya menjawab semua soalan dengan sehabis baik.....

Kak tahu adik akan lebih berjaya dari kak.....

Kak doakan adik berjaya mencapai apa yang adik cita-citakan.....

Insya-Allah, 9A pasti dalam genggaman.....



17 org syg adam:

eB ezrin said...

gd luck dari kami :)

azam said...

selamat berjaya jugak dari saya

LYAfrina said...

gud luck utk adik y akan ambik exam.. moga diberikan kelapangan n ketenagan dlm mjawab soklan..insyallah..amin

kaklong said...

sebaya dgn anak sulong kaklong..
gud luck!

bujal X said...

gusluck! dapat 9 A tahu!he~~

Kakzakie said...

Perperangan mereka bermula hari ini. Kita doakan mereka berjaya..

ajumohit said...

Good luck utk adik aanie, Kita yg berdebar2 kan, klu dpt 9A nnti kakak aanie beli gadget baru utk adik hihihi

Qhaifa Nur said...

adik ipar saya ambil SPM juga...
semoga berjaya pada semua...

aanie said...

@eB ezrin

thanx dear...:)

aanie said...

@azam

thanx...:)

aanie said...

@LYAfrina

aminnnn....thanx..:)

aanie said...

@kaklong

ohhh, ye ke? thanx..good luck jugak dari sy...

aanie said...

@bujal X

aminnnn...thanx..:)

aanie said...

@Kakzakie

ye, kita doakan dari jauh...

aanie said...

@ajumohit

betul..aanie lak yg sakit perut pagi2..hehe....
erk, gajet baru?? pengsan kak.....

aanie said...

@Qhaifa Nur

thanx..good luck juga dari sy....:)

wan nurul hezrina said...

good luck to ur brother kay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby