22 November 2011

Tahniah Harimau Muda



Walaupun agak lambat, tapi tetap jugak nak ucapkan tahniah untuk skuad Malaysia sebab menang pingat emas Sukan SEA malam tadi....

Alhamdulillah, Malaysia menang!!!! 

Dari minit awal permainan lagi diorang main bermati-matian.....kita tengok pun rasa penat sama....semua perasaan ada.....berdebar-debar, seram sejuk, marah, geram, kecewa, happy......hohoho...dah lama kita tak rasa perasaan macam ni bila tengok bola kan....

Semua pemain harus diberi pujian terutamanya kapten kita, Baddrol....walaupun penalti dia gila suspen....apek sangat-sangat cemerlang.....caya la mu apek....aku memang confident bila tengok apek masa penalti tu....macam yang aku penah cakap dulu apek sangat profesional....pemain pertahanan pun aku tabik sesangat.....

Cumanya penyerang kita je membuatkan kita agak kecewa sikit....Fakri (masa penalti tu aku berharap sangat bukan fakri yang amik, sebab dah boleh agak apa akan jadi)....tapi, tak apa lah....yang penting kita dah menang!!!! aummmmm!!!

Kalau ikutkan aku yang paling kuat menjerit kat umah malam tadi....hubby aku rilex je....dah gol baru dia jerit (kesian adam, nak tido pun tak bleh)...aku dengan orang depan umah siap sambung-sambung jerit lagi (tapi dari dalam umah masing-masing la)....

Apa-apapun terima kasih Indonesia.....muahahaha......sakit hati kan tengok penonton diorang? 



Tengok kat fb tadi ada yang post Garuda dah jadi angry bird dah... hahaha..macam-macam....kreatif betul diorang nih....


P/s: Agak-agak dapat cuti tak?? marilah kita sama-sama berdoa.....:)

18 org syg adam:

fieda said...

semalam la perlawanan yg dgn penuh debaran kak fieda tgk...tahniah malaysia...

kaklong said...

eh,bukan indon MENANG ke?












MENANG GONG keKALAHan...kehkehkeh!!

azam said...

aum...aummmm......

garuda patah hati.....

ajumohit said...

Tahniah squad malaysia!!!! Tak sia2 tgk smpi abes hihi, penalties terbaekkkk!!!!

wan nurul hezrina said...

suka taw nengok bola mlm td.merah pun jerit2 gol2 pdahal tak golpun.hehe..pdn muka indonesia.aci tak kata gitu=)

Qhaifa Nur said...

tahniah buat harimau muda....
menunggu saat terakhir untuk menang, satu penyiksaan...

cuti..ada ke??? ada orait juga he..he

aanie said...

@fieda

a'ah, betul tu..macam nak tercabut jantung pun ado..hehe...

aanie said...

@kaklong

menang gong kekalahan, keMALUan, dsb....hahaha....

aanie said...

@azam

sampai bertukar jadi angry birds..hahaha...

aanie said...

@ajumohit

itu la....langsung tak ngantuk....nak tido pun duk senyum2 lagi...hehe...

aanie said...

@wan nurul hezrina

aci sangat la....memang nak tulis cam tu pun tadi...kekeke...

sahromnasrudin said...

fakri mmg mengecewakan...

mmg dpt cuti la..awk tak tahu ke tp Johor je la hahahahahaa

aanie said...

@Qhaifa Nur

x sabar nak tunggu pm umum....

MamaYatie said...

tak sesia den terpekik2 sorang diri
wakakaa

eB ezrin said...

TAHNIAH HARIMAU MALAYA ... tmpg bangga :)

IntaNBerliaN said...

saya pun menjerit jugak.. hihii

pe2 pun tahniah malaysia..

Mama Gee said...

tonggang terbalik...mcm nk kena heart attack tgk game semalam hehee

d_LA said...

bergegar weh rmh aku ms last penalty tu..tp mmg suspen gile weh..rezeki Malaysia kan..apek mmg best..hope mlm ni kita menang lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby