02 March 2011

Cek nuffnang dah on de way!!!

Orang tunjuk, aku pun nak tunjuk gak la....
Bukan apa, first time dapat.....
Benda first time ni biasanya excited dia lebih skit....

Semalam pegi mana-mana blog pun duk cite pasal payment advice dari nuffnang ni....
Aku pun sibuk gak la bukak emel, kot-kot dapat gak sebab aku pun cash out bulan januari.....
Tapi bila check, tak de pun emel dari nuffnang.....
Lepas delete segala emel-emel yang tak penting pun still tak jumpa jugak....
Dah cuak dah...tercicir ke nama aku??

Tak puas hati, aku check kat spam....tak de jugak....
Alih-alih, nak tau jumpa kat mana??
Kat tong sampah (trash)....rupanya aku dah terdelete emel tu....
Sebab emel tu dari HSBC...bukan nuffnang!!!aiseyman...
Aku bila tengok emel dari bank ke dari orang yang tak kenal, aku terus delete je....
Sekali terdelete benda penting lak....wakaka....nasib baik boleh kutip balik....

berdebar-debar lak tunggu first cheque ni.....kekeke...

Thanx Nuffnang!!!
Nanti jangan lupa bagi BE baru ye.....sunyi la tak de BE ni.....
Tak berseri je nampak blog ni....*wink


P/s: Bukan sesaje nak tunjuk, tapi sebagai pembakar semangat untuk aku terus berblogging.......

18 org syg adam:

LyNn'Azlina said...

tahniah kak..samerla kita sedang menanti ni..hehehe..first time nk cash out...

Elyn said...

weee masyuk!! i pun tgh tunggu cheque sampai umah.....

aanie said...

@LyNn'Azlina

thanx dear...hehe, lynn pun BE banyak gak kan??masyuk tu..

aanie said...

@Elyn

same-same la kita tunggu...:)...elyn mesti lagi masyuk tu...hehe...best!

d_LA said...

weiii, aku x cashout lg..byk x mu dpt..pm kat fb aku..nk suruh mu banje aku motipnye..haha..

:: Zanna :: said...

wah!! bestnya dh dpt steatment..huhu tahniah!!!

btol2 kte kuarkan n3 pasal nuff ni sebab nak naikkan semangat sebenarnya kan...huhu~~

mama alyn said...

bestnyer...alhamdullilah rezeki utk adam :)

aanie said...

@d_LA

wei, bila mu nak cash out??nak tunggu bape ribu??
aku dah pm mu...hehe..

aanie said...

@:: Zanna ::

hehe..thanx...zanna next month dapat jgk la kan...weeee....

aanie said...

@mama alyn

alhamdulillah....rezeki...:)

Zur@ZaRi said...

waaa... best nyer... nak sikit duit tu boley? nuffnang sy masih di situ=))

ardinihumaira said...

tahnia tau ;)

aanie said...

@Zur@ZaRi

tunggu next GA ye...kalo ada rezeki lebih....:)..em, zura pun tgh ada BE skrg ni kan???masyuk tu...

aanie said...

@ardinihumaira

thanx dni..:)

Cute MuM said...

tahniah.. teruskan berblog..

aanie said...

@Cute MuM

thanx cute mum...:)

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah yer.nurul takdoklagi belum cukul haul lagi nak cash out.hikhik..ada rezki nnt bolehlah cash out.

aanie said...

@wan nurul hezrina abd halim

insya-Allah....cayok2...mesti bolehnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby