06 November 2010

Adam demam lak

Hari Khamis lepas, Adam demam....
Malam tu asyik merengek je...xleh tido...ingatkan apa...
Time nak bagi susu, rasa macam panas lak badan dia....
ah, sudah.....demam lak ke?
Beralih bulan kot....sebab dia dah nak masuk 8 bln....

Aku kena amik EL gak ke?
Ptg smlm masa amik adam kat nursery, diorang cakap hari khamis half day je...
Sebab semua nak balik kampung...cuti Deepavali....
Dah la sekarang aku xleh nak cuti...keje byk sgt....
Jadi nya terpaksa la abah dia yg sacrifice kali ni....huhu..tenkiu abg...

 Pagi tu hubby hantar aku g keje....yeay!!!
Lepas punch card, aku kuar blk g breakfast sambil hantar adam g klinik.....


Muka budak demam.....alolo...   



8 org syg adam:

teratai said...

di rumah saya, semua deman n selsema!agaknya musim tengkujuh ni senang nak dpt demam n selsema. Semuga Adam cepat sembuh.

tiefazatie said...

ciannya adam..moga cpt sembuh dik..=)

aanie said...

teratai: tq...tu la...skrg ni demam dah ok..selsema lak...

tiefazatie: tenkiu ifa...

Tomato Gurl's Life said...

olo2 comel adam...semoga adam cepat sembuh..

MASA said...

ada masa demam nanti ada masa sembuhla pulak ye.

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

kesiannnya adam...semoga cepat sembuh ....

aanie said...

cik tom & kmieja: thanx ek....adam ni xsuka makan ubat la....

eyndayusoff said...

Cian Adam...tapi menten comey :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby