27 November 2010

Beautiful Blogger Award

Wah....cantik ke??hehe.....tak sangka lak dapat "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD" nih dari Cute Mum....pape pun, tenkiu Cute Mum sebab bagi award ni...sy amat berbesar hati menerimanya....
 
Sebelum dapat award tu, kena la jawab soalan kuiz kat bawah ni dulu.....

1. Thank the person who gave you the award and the link of the person...
Tenkiu Cute Mum.....u memang cute la....

2. Spread the award to 15 blogger who you like n you think their blogs are awesome...
Ramainya......huhu...
Lady_Dyla (aku rasa mu dah dapat kot)
Mai

Muffins_Jue
Cik Jue
Cik Tom
EnnaBanana
mummyHaza
Mama kembar 3
Kmieja
Teratai
ala,xcukup....


3. Tell 7 things about yourself...
suka shopping (window shopping je pun)
suka kaler merah 
suka tomyam
suka jenjalan
suka g pasar malam
suka makan keropok lekor
makan blog, tido blog, hidup blog...(blh buat moto blog nih..hehe...)


Dah buat, sila la amik award ni yer...

3 org syg adam:

mia said...

huwaa..tahniah akk...

Mata Hati said...

tahniah..bestnya dapat award :)

aanie said...

thanks...korang pun blh amik gak...nak bagi kat sume org ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby