13 November 2010

Kisah seorang ibu yg duka nestapa kerana anaknya batuk

Selamat pagi Sabtu!!!
Dua tiga arini aku x dapat nak update blog or bw lelama sebab adam still demam lagi.....
Tak boleh nak berenggang lelama....
Aku dah 2 hari EL..harap2 adam cepat sembuh...

Semalam disebabkan adam xnak makan ubat, dan kalau makan pun muntah2, aku bawak dia g klinik lagi...
Nak mintak doctor inject ke ape ke...
Pastu doctor bagi ubat insert kot bontot...(bentuk macam peluru)
Taktau lak aku ada ubat demam camtu...
Yang aku tau ubat peluru utk semb*elit je...hoho...

Balik dari klinik, singgah Guardian jap...beli ni...


Tapi mlm tadi xtau nape asyik nangis je...
Padahal mata pejam...memang nampak mcm dah ngantuk....tapi nak jugak nangis...
Mungkin dia marah sebab sakit tekak kot...duk batuk2 je....
 Risau aku...huhu...

4 org syg adam:

d_LA said...

ciannye adam aku ni..huhu..batuk2 ni mmg x selesa nak tdo kan..get well soon adam..

Gayahspears said...

caian adam..
gayah doakan adam cepat sembuh ya :)

Cik Jue said...

kesiannye...cik jue doakan moga adam cepat sembuh ye sayang

ardinihumaira said...

semoga adam cepat sembuh, amin..

Tahniah, anda adalah pemenang Giveaway Kecantikan #4, sila semak keputusan di ardinihumaira.com sekarang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby