04 November 2010

BE Mama Adam yg pertama!!!!

Alhamdulillah......
Wow...excited ni....
Tinggalkan jap keje opis yg bertimbun tu....
Punye la excited nak cite pasal BE pertamaku ni!!!!!
Setelah 11 bulan berblogging....ni la first time dapat merasa BE.....terus dapat 2 ketul....
Tu yg excited semacam ni.....
Even org lain baru 2,3 bulan berblogging pun dah dapat....tapi aku ni 11 bulan baru nak dapat......
xpe, rezeki masing-masing......


Semalam dah perasan iklan Digi dgn Citibank tu asyik kuar je kt blog ni....
Pagi ni bukak2 je nuffnang, terus melompat tengok ada BE....

Tenkiu Nuffnang!!!!!! Sayang kamu!!!

P/s: time kasih pada rakan2 blogger lain....sebab bg tips2 yg berguna tu.......lepas try tips2 korang, akhirnya BE muncul jua di blog ku ini!!!!!

P/s lagi: pagi tadi hubby ku pakai baju Digi....dan dia juga customer Citibank....

12 org syg adam:

K.I.N.A said...

haha..tahniah..kina pun excited mse 1st dpt BE..lama jugak tu baru mama adam dpt kn..rezeki msing2..mungkin pas ni bertimbun2 dpt..hehe..kina dpt 9 BE after 2 bulan..tp pelik 2 BE tu tak penah nak iklannye..

aibaks said...

tahniah mama adam.. rezeki adam alhamdulillah..

Cik Jue said...

rezeki ...cik jue teringin nak Dapat BE jugak...

ummisofea... said...

best nyer awk..kita xpenah dapat pun..huhu

Elyn said...

chaiyok2....

Amy Syaquena said...

salam..

tahniah ye mama adam..

HaNTwO said...

tahniah kak :)

EiJa ZaQuaN said...

tahniah..bestnye dapat BE..me x pernah lg merasa..huhu

d_LA said...

wahhhh..tahniah weh dh dpt BE..aku akan rajen2 skodeng kamu nt :P

aanie said...

kina: tq...eh, bestnya dpt 9 BE dlm 2 bulan...mesti masyuk tu....

aibaks: tq...alhamdulillah rezeki adam jgk ni...

cikjue & ummisofea & eija zakuan: caiyok2...try la tips2 yg blogger bg tu...insya-Allah dpt gak nti...sy pun lama gak tgu ni...

elyn & amy & hantwo: tenkiu2...seronok nih..

dyla: tenkiu weh..tlg menolong amalan mulia....apa yg pntg??kerjasama...hehe....

teratai said...

tahniah, saya pun ada dpt 1 BE lepas tu tak dapat2! tak tau kenapa!Boleh bagi tips?

aanie said...

tenkiu..hehe..
tips?hehe..sy pun x pandai gak psl tips2 ni...sy still blaja lg psl ni...kena tanya blogger otai la...
tp bg sy kena byk bw n pastikan ada n3 baru....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby