25 November 2010

IKEA dah metered.....earning baru RM1????

Uwaaaaa.....nape ikea dah metered???
Blog aku ni belum sempat nak bermesra lagi dengan mu ikea....
Tadi check akaun nuffnang, tengok earning bertambah....
Ingatkan earning utk iklan ctr....sebab sikit je pun yg bertambah....
Sekali earning ikea yang dah jadi metered....huhu....
Dah la ciput je dapat.....Ohh, malunya nak bagitau.....1 BE = RM1???? (tolong jgn gelak ye)
 Agaknya macam mana la trafik orang yg dapat beratus riban tu ye???
Bila la agaknya aku nak dapat earning yg macam diorang tu ek???

Tapi apa pun aku bertuah sebab semalam ada tambahan lagi 3 BE....
Tenkiu Nuffnang!!!! I lebiu.....:D
Tentu ramai yang dah dapat....
Aku just nak share je ni....utk mengobat hatiku yg lara ini....huhu....

duduk la lama skit ye.....apa??nak bagi BE baru lagi ke??ok, time kasih.....hehe....
Ohh, ya...Taylors University ni belakang rumah aku je...
Tiap-tiap pagi nak g keje mesti lalu depan Taylor ni....
Masa dia mula-mula bukak dulu jammed yg amat kat area umah aku ni....
Agak loaded jugak la student (mungkin jgk lecturer) kat sini...
Sebab selalu nampak kete2 mahal..... 
Sekarang dah x jammed dah sebab diorang dah buat jalan masuk baru ke Taylor......

7 org syg adam:

alinac lover said...

byk nyer BE

tahniah~

aanie said...

tq...alhamdulillah..rezeki...

Lovely Bella said...

tahniah bt kamu!

d_LA said...

xpe babe, sikit2 lame2 jd bukit..aja2 !!

ardinihumaira said...

dni setelah 3 minggu baru dapat satu. BE susah melekat skang ni. sobss

fauzibest5 said...

haha...sabar2..besok2 banjir le BE tu...

~lulu & faiz~ said...

bestnye dapat BE baru..hehe
BE kite yang lame dh banyk meter earng dh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby