20 November 2010

BE baru mama adam!!!


Alhamdulillah....
Bertambah lagi rezeki utk adam....sebab duit nuffnang ni utk adam gak...
 Aku dapat BE yg baru...
Masa first dapat BE, nuffnang bagi 2 (Digi dan Citibank) je...bukan main excited lagi aku...
Then, dia tambah lagi 3 (Acuvue, Olay dan Ikea)....
Pastu tambah lagi 1 (MTV music)...
Semalam dia tambah lagi 1 (Dutch lady friso mum)....
Syukur sangat2...

Ni just nak share dgn rakan2 blogger dan pembaca setia...hoh!ada ke?? (muka blushing....malu) 
Dan sebagai kenang-kenangan di masa akan datang....bukan sesaje nak tunjuk ye...  
Ini hanyalah sebagai kayu ukur pencapaian aku selama berblogging ni...
Sape kata berblogging xde faedah kan? (angguk-angguk...)
Lepas aku tunjuk akaun nuffnang aku kat encek suami, dia pun teruja dan menyokong usaha aku ni....
Even before this pun dia tetap menyokong, tapi belum nampak hasilnya lagi...
Walaupun income yg aku dapat baru beberapa hengget je, malah beberapa sen je....tapi aku tetap bersyukur....
Dan berharap income tu akan bertambah dan bertambah lagiii....

skrg dah ada 7!!!very excited!!! nuffnang cayang, tlg la bg diorang ni duk lama2 skit kat sini ye??? 
Aku ada sedikit kemusykilan ni....
 Cmne ek nuffnang kira bayaran?
Maksud aku, kalau ada org masuk blog kita, then time tu ada iklan tengah menari2, dia kira mcm mana?
Adakah dia kira mengikut berapa lama kita bukak blog tu....cth: 1 minit = RM 0.25...
or just sekali bukak dia dah kira siap2....cth: kalau sekali bukak Rm 0.25 sen....x kira berapa lama kita bertapa kat blog tu....

Ada sesape blh bantu x?
Saya budak baru belajar....huhu..

8 org syg adam:

sarah-najwan said...

tahniah dpt byk BE...

aanie said...

thanks...alhamdulillah,rezeki..

teratai said...

bergantung byk mana pengunjung blok klik post semasa iklan keluar...makin byk klik makin tinggi bayaran, itu yg kak faham!

d_LA said...

hoh..aku nmpk dia tulis "pendapatan terumpuk"...hehe..

d_LA said...

hebat la mu dpt sume jenis "SS, LR & LB"..aku just dpt LB jer yang BE stakat ni...huhu..kene kj keras lg ni..huhu

aanie said...

teratai: ooo ye ke...tp still xphm lg ni...huhu..

dyla: hahaha...pasni kena wt post psl pendapatan terumpuk lak...:D.
mula2 aku pun xphm knp ada "SS, LR & LB" blkg iklan tu...lama2 br tau...
mu dah check ke btl ke coding mu tu?

d_LA said...

coding betull..kalo kempen biase ade la gak masuk..tp kalo yg terumpuk ni LB jer melekat tp dh masuk BE ke-9..weehoooo..sonok2..jom wat GA weh..

aanie said...

fuyyoo...sabas betty...hebat mu...td aku check nuff aku, dia tmbh lg 1 la...kekeke...jom wt GA!!hadiah dah ada ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby