30 November 2010

SAAT CERIA SI MANJA BERSAMA MAINAN KEGEMARANNYA


Nak join GA ni....

Nak join??

Ni gambar yg dipertaruhkan....
Adam bersama itik kesayangannya....tak boleh tinggal itik ni...itik ni la jadi peneman dia dalam kete time mama hantar dan ambil dia kat nursery....masuk je dlm carseat, mesti nak pegang itik ni....kalau dapat itik ni, sure dia duduk diam2 je dlm kete.....kalau tertinggal, haru gak la.....time kat umah pun nak berkepit dgn itik ni....haishh... 
Name: Nur Asmani
Emel: aaniea@yahoo.com

Due:
30th November 2010 at 23:59

3 org syg adam:

Papa Mifz said...

cutenye adam...nanti dah besar leh kawan ngan Mifz nih..hehe

d_LA said...

bdk lain bantal busyukkk, adam etek busyukkk..itik????itu nm glemer aku time skolah rendah..haha..ingat x?

aanie said...

papa mifz: hehehe...boleh2..
mifz pun cute gak..unik la nama mifz..

dyla: a'a la br aku tingat...haha.lucu la org gelar mu itik sebab mu masuk pertandingan bercerita masa sklh dulu..mu cerita psl itik..pastu mu buat gaya mcm itik..kwek.kwek..hehe..kuat tak daya ingatan aku terhadap mu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby