21 November 2010

Raya Haji dan lembu korban

Masih dalam mood raya haji...

Raya haji aritu aku buat akikah adam...
Jadi, dapatla makan macam-macam bahagian lembu.....
Time raya haji je kot dapat makan sup tulang, gear box, ekor, perut, lidah (erk, korang penah try x??)..
Tapi time biasa pun ada gak, tapi perasaan bila makan tu lain skit...
Bahagian wajib yg perlu ada dan menjadi kegemaran abah aku ialah telur/anu lembu....hohoho...
Nak tau cmne rupanya?? kena g skodeng lembu la...xleh tepek gambar kat sini....censored...nanti org ingat blog aku ni lucah lak..huhu...

air asam perut lembu...best!! tadi lunch pun makan ni je yg mak masak dr kampung....tapi yg xtahan nya lemak byk sgt...sampai blh lekat kat lelangit kite....itu baru lelangit, kalau dlm perut, xtau la....

sup tulang
daging masak kicap faveret ku....

***all picture from google....

5 org syg adam:

ardinihumaira said...

pergh perut lembu.. sedap :D

aanie said...

hehe...sedap kan??susah nak dpt ni..

d_LA said...

mu kan mmg saje jer menduga keimanan perut aku pg2 ni..huwaaaaa...

Cik Jue said...

laut terangkat...

aanie said...

dyla: hahaha..saje nak buat mu terliur...sb jeles mu duk kg lama2...huhu..

cik jue: hehe..terangkat..laukku cukup masin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby