03 November 2010

Lunch Domino's Pizza

  
Rezeki aku arini dapat makan Domino's Pizza.....
Ni second time aku mkn pizza ni.....kiranya jakun skit la...
Kalau Pizza Hut tu boleh dikatakan dah biasa gak la....
Yang x boleh blah tu member aku g order set yg extra large!!! wahaha....
Layankan je la gambar kat bwh ni...

Perggghhhh...besar gileerrr.......x sempat snap yg full size sbb dah ngap dulu.....


1 slice je penuh 1 pinggan


Gambar wajib...tuan punye belog....

P/s: Fuhhh,  kenyang....pekena 1 slice pun dah kenyang......xperlu top up dgn nasi lagi dah....

10 org syg adam:

MyeAqma said...

mmg camni la kan..
time sy cuti plak k.zifah banje mkn..
mencik!
sy taw tgn sape yg buat peace tu.. dila kan?
sbb dia mmg cacat amek gmbr je msti nk ada peace!
hahahahah!

aanie said...

hakhak.....tu la sape srh cuti..kan dah rugi....
huh, tangan sape lg klu ada peace tu....dah trademark dia...

d_LA said...

bestnye mkn pizza..x bg aku pon..

aanie said...

ada lg sekeping ni...nak x?nti aku pos laju....selaju yg blh....

Ellen said...

Wah...macam sedap ni sis, kat Sabah tak der domino ni...jeles, lemak berkrim..hehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhh suka domino yg jenis nipisss ;-)

Tomato Gurl's Life said...

wah terliur la tgk...
sedapnya..
nak sikitt...

aanie said...

ellen: dtg la kl...macam2 ada...hehe...

nurul diana: sama la....suka yg crunchy tu....sebiji pizza tu pun blh hbs mkn sorang...hikhik....

ciktom: hehe.....memang sedap...nak2 lagi klu org blanje...

Elyn said...

seb baik last week br mkn domino so takle terliur huhu. tp i lai prefer domino dr pizza. try yg thin crust perghhh mcm mkn keropok huhu

aanie said...

a'ah..yg crust tu memang terbaek la....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby