22 November 2010

Warehouse sale @ Fabulous Mom

 Semalam kami ke Fabulous Mom...ada warehouse sale...harga dia lebih rendah dari sale biasa yg FM buat sebelum ni....memang berbaloi la kalau pegi....
Sebelum ni aku penah g yg kat TTDI dan Puchong.....
Aku ada ceritakan kat entri ini dan ini......
Nursing top yang aku beli yg macam dlm entri ini time aku beli tu dapat diskaun 20% je...tapi semalam aku g dapat diskaun 50%....huwaaa....geram tak?geram tak?
Nursing bra lak aritu aku beli dapat 50% je..tapi semalam dpt less 80%!!! geram lagi tak??huhu....

 Tapi semalam aku xde la shopping sakan sangat sebab:
  1. Dah taktau nak beli apa utk barang2 breastfeeding (bf)...sebab dah jarang pam kat ofis..semangat dah merudum selari dengan susu yg merudum...huhu...kat Fm ni seronok shopping kalau kita bf je...
  2. Kena berjimat-cermat sebab gaji bulan depan dah masuk awal...
  3. Plan asal nak beli nursing bra je...dan usha2 nursing top jgk tapi xde yg berkenan di hati...
Antara barang2 yg sempat digrab ialah:

  1. 2 helai romper nike....dpt less 10%...

2. Nursing tea - konon nak memperbanyakkan susu la....xtau la berkesan ke tak...just try je dulu....


3.  2 helai nursing bra....

oppss, sori....gambar diambil sewaktu malam tanpa menggunakan night mode.....hehe....

Then, balik dari FM, kami ke pasar malam beli makanan utk makan malam.....
Pastu beli benda ni utk adam main2...

police car..hehe....
Ok, sekian....

P/S: Sesape nak pegi sempat lagi ni sebab esok last dia punya sale....jom ramai2...

2 org syg adam:

Lovely Bella said...

adam!! nak pinjam police car tu leh x.. cam comey jerk nih.. :)

aanie said...

hehehe...comey kan??nak pinjam blh, tapi kena mintak ngan abah dulu la...hikhik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby