29 November 2010

Happy Birthday Abang!!!!

  
Aiyaa....delayed 2 hari lak buat entry pasal birthday encek sayang aku ni....
Maklumlah bz mengalahkan PM sejak sebulan dua ni...
Hari ahad semalam pun terpaksa datang keje buat ot...
Nak kata aku ni seorang workaholic, jauh panggang dari api kot....
Tapi time diarahkan utk ot tu, kita pulun la habis2 kan??
Bukan senang tau keje aku ni nak ot...
Walaupun ciput je yg dapat...but it's better than nothing right??

Ok, berbalik pada kisah kau dan aku birthday encek suami....
Kitorang sambut secara kecil-kecilan je..utk kami 3 beranak je...
Utk tahun ni, there is no candle light dinner bagai...(ceeh, macam la sblm ni g candle light dinner kan?)
Ye la, sekurang-kurangnya dinner yg romantik gitu...ceewah...

Malam tu kita dinner kat ayam penyet je...requested by encek suami...
Katanya dah lama x makan ayam penyet....

ni la rupa bentuk ayam penyet....x jumpa gambar yg tangkap leleh...pic from google..

Ekceli aku baru je berkenalan dgn ayam penyet ni...
Dulu encek suami ajak g mkn ayam penyet....aku gelak je..apa la, nak makan ayam penyek....
Aku bayangkan ayam penyet tu macam ayam yg kena penyet kat lori...kakaka...
Tak lalu aku nak makan...dah la time tu tengah pregnant...loya je tekak...
Tapi sekarang dah ok dah...boleh la telan....

tengah tunggu ketibaan ayam penyet...

sepotong kek di hari lahirmu...indulgence....yummy....

ha, tu la dia...x habis2 dgn games travian....celebrate besday pun dgn travian....huhu...

2 org syg adam:

d_LA said...

hp belated bday 2 ur suami aanie..hehe..lapar aku tgk pic mu ni..heheh

aanie said...

thank u...kekeke..pic tu tak terliur sgt..klu tgk real lg meleleh beb...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby