15 March 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Hari ni rasa nak join segmen BA lak...
Dah lama tak join segmen BA ni...

Nak join??


  • Sila ceritakan latar belakang anda ..

  • Berasal dari Kelantan, tapi sekarang bekerja di Selangor....


  • Profesion anda sekarang ?

  • Rahsia boleh tak??hehe.....bekerja di sektor awam....

  • Blog favourite anda .. kenapa ?

  • Blog ibu-ibu - banyak berkongsi cerita tentang anak-anak
    Blog anak dara/bujang - layan mood remaja....sekali sekala mau berjiwa ribena jugak...aku muda lagi kot....muahahaha.....
    Blog tips dan tutorial - boleh belajar semua tentang blog....mencantikkan blog, menaikkan trafik, meningkatkan follower, menambahkan duit nuffnang dan segala macam benda la...
    Blog yang suka singgah blog ni - sebagai tanda terima kasih dan penghargaan untuk mereka

  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

  • Blog yang loading lambat, nak komen kena jawab soalan SPM dulu, lagu yang takde butang PAUSE.....


  • Impian anda terhadap blog anda ..

  • Semoga blog mama adam ni dikenali ramai dan nak buktikan dengan berblog, kita boleh capai sesuatu...
     
     
     
     

    4 org syg adam:

    sahromnasrudin said...

    assalamualaikum..

    yg no 4 tue saya setuju hehehehehhe...

    d_LA said...

    aku x join..hehe..gd luck weh..semoge kamu terus sukses !!! aja2..

    aanie said...

    @sahromnasrudin

    hehe..tu la...ada lagi sebenarnya..tp xpe la, simpan la dulu...

    aanie said...

    @d_LA

    thanx laling...mu x join pun xpe doh...ben dah kenal mu....huhu...

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Mama & Abah

    Adam Hakeem

    Our Baby