11 March 2011

CONTEST POSE MENARIK DENGAN CARDIGAN!!


Nak join??

Contest kali ni kena letak gambar aku lak....maklumlah, adam tak pakai cardigan ni...muahaha....
Gambar ni time aku anak dara lagi u.....
Nak keluar celebrate my birthday dengan encek suami (time tu encek tunang)....
Time ni tengah gila cardigan...


Aku suka pakai cardigan sebab boleh cover lengan bila pakai baju lengan pendek mahupun tanpa lengan....
Cardigan juga boleh bertindak sebagai sweater dan dipakai waktu malam yang sejuk....nyaman sekali....

Tag:
Cikpuanhady
Zanna
Lela Farouk
Jassnani
Hezrina

Due:
20 Mac

4 org syg adam:

:: Zanna :: said...

thanx tag..tp zanna tak de gmbr pakai cardigan la..btw gud luck!!!


Terkini : Renungan bersama pada jumaat penghulu segala hari

ardinihumaira said...

Goodluck :)

d_LA said...

apesal tak tag aku???hehe..gd luck weh

sweetcardigan said...

tuan tnh dtg jenguk..
tx fer joining..=)
nice pose...gud luck yep..
feel free to add facebookshop
at SweetCardigan Closet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby