16 March 2011

Kagum dengan sikap Lisa Surihani

Korang dengar tak hotfm pagi tadi???
Lisa Surihani terkena panggilan hangit!!!!
Biasanya aku tak sempat dengar panggilan hangit....
Tapi pagi tadi sempat lak sebab aku balik rumah semula sebab nak hantar kete.....encek suami nak pakai....

lisa yang cun melecun.....

On the way datang tadi dengar la hotfm.....
Aku memang suka dengar panggilan hangit ni.....
Best gelakkan orang...dengan suara menyamar ala-ala macho faizal ismail.....
Kadang-kadang geram gak dengan dia ni rasa macam nak lepuk je....hehe....

Pagi tadi diorang kenakan lisa surihani yang comel-cantik-cun-bijak tu....
Lisa merupakan duta dan jurucakap bagi walkathon amal, Walk For Children: 1 Malaysia Goes Green....
Jadi, diorang kenakan lisa pasal walkathon tu...
Kalau nak dengar, try cari kat website hotfm....kot-kot ada....

Alkisahnya, ada sorang makcik ni peminat lisa.....
Dia siap datang dari seremban kot tak silap nak walkathon bersama lisa....
Tapi masa walkathon tu, dia, anak-anak dan suami dia duk panggi-panggil lisa...tapi lisa langsung tak pedulikan dia.....
Lisa mati-mati menafikan dia buat cam tu sebab dia memang layan je semua peminat dia....
Kesian je dengar suara lisa...jahat diorang ni.....hahaha....
Tapi aku memang kagum dengan sikap lisa tu.....
Sangat-sangat menghargai peminat dia....
Dah la cantik, pandai, baik lak tu.....anak sapa la ni.....

tak mekap pun dah cantik.....

apa lagi kalau mekap....

bertudung lagi cantik...:)
 
Korang minat Lisa Surihani???
Sure ramai lelaki malaysia minat dia.....

20 org syg adam:

d_LA said...

aku nak gi godek web hotfm skang..nk dgr lisa kene pnggilan hangit..hehe

SweetSyaza said...

LISA SURIHANI THE BEST!!
suka tgk dia..
kan best kalo semua aktress mcm dia... ;p

Tok Esah said...

uiks!!! minat leleh nie.. ehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sy pn minat lisa..
heheh, fbi salu usik lisa surirumah.. =)

Alin Marlini said...

ai pun like sangat lisa nih...

aanie said...

@d_LA

silalah godek-godek dgn jayanya....

aanie said...

@SweetSyaza

hehe, tu la...dah la cantik, perangai lak baik...harus dicontohi...

aanie said...

@Tok Esah

uiks, tak sempat meleleh lagi....hahaha....

aanie said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

hakhak...lisa surirumah pun ok gak....

aanie said...

@Alin Marlini

hehe....like doploh kali...

IFA Athirah said...

mmg confirm rmai laki minat lisA!!HEHE http://geekintherainbow.blogspot.com/

Amy Syaquena said...

Dia mempunyai pakej yang lengkap sebab tu peminat dia ramai...

deqlis said...

deqlis pun minat dia...
sweet jer kan dia nie..
siapalah buah hatinya..

MyeAqma said...

suke jugak!
kwn sy ckp dia sgt humble n x sombong n mmg cantik meletop lah!
bila lah nk dpt jmpe live kan? hiks!

aanie said...

@IFA Athirah

hehe....bertuah jadi orang cantik kan???semua orang suka...

aanie said...

@Amy Syaquena

a'ah...bertuah kan??

aanie said...

@deqlis

sweet macam gula-gula....hehe...a'ah kan?sape la yg bertuah dpt dia tu...

aanie said...

@MyeAqma

hiks mai..sekarang ni nak jumpa dia susah skit la der....:)

ardinihumaira said...

suka! dia comel :)

:: Zanna :: said...

btol2 zanna pun dgnr pagi tadi..mmg tergelak sorang2 tp yg best dia ni mmg seroang yg menghargai peminat..tak abis2 minta maaf :)

Terkini : yummy!! sedapnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby