14 March 2011

Hadiah GA Cikdya dan Keyphochee

Pertamanya nak mohon maaf pada puan penganjur sebab lambat buat entri ni.....
Kalau boleh setiap hadiah yang aku perolehi hasil dari GA dan contest kat blog ni aku nak abadikan kat my blog sebagai penghargaan kepada penganjur.....
Tapi biasalah, sebagai manusia kita kadang-kadang terlupa....

Sebenarnya hadiah-hadiah ni aku dapat 2 minggu lepas....
Tapi tak sempat nak snap gambar disebabkan kesibukan bila berada di rumah....
Lagi satu, dari 2 minggu lepas lagi laptop aku rosak!!!
Jadi, update blog and bw pun di ofis je....
GA dan contest pun banyak yang tak sempat join...

Eh, terpanjang pulak intronya....

Ok, berbalik pada hadiah GA aku ni ye....

Thanx cikdya!! tapi, contest lip gloss cikdya tu aku tak menang...huhu...xpe la..

comel + cute sangat keychain ni....i like....lain dari yang lain....:)

kasi close-up skit......lucky me...

eh eh, apsal lak ada tangan kecik kat siteww??

ohh noo, budak tecik ni dah berjaya mengambilnya....

adam: yesss, berjaya!!!adam punye.....


Hadiah yang kedua ni lak dari Keyphochee dalam Ga-Salam Ukhuwah CCK!!!

encek suami dah buka dulu katanya sebab ada cop urusan seri paduka baginda.....hehe...suspen....

setem korporat TLDM....

Terima kasih penganjur!!!!

7 org syg adam:

:: Zanna :: said...

wah!!! sukanya adam keychain warna kuning, terus masuk mulut mesti adam ingat ais krim..eheh~~

Terkini : Kesan dari tsunami di Jepun

kakyong said...

tahniah...

besh la dpt stem tldm tu...

aanie,
boleh jer join contest aksi beskal tu.. sbb by 31 Mar 2011 adam dah lebih 1 tahun... ;)



n3 terkini kakyong.com
2nd batch : Peserta aksi si cilik berbasikal
Daftar & dapatkan gravatar anda
Segmen review no 5 : transformed housewife @ nur adyani

aanie said...

@:: Zanna ::

hehe..a'ah kan, macam aiskrim lak...:)

aanie said...

@kakyong

oo, boleh ke??ok2, thanx kakyong...hehe....

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

suka dapat hadiah ye...jue pun dapat hadiah setem tu comel kan..sayang nak guna jadi simpan buat khazanah...

ajumohit said...

wahh tahniah aanie and adam!!!!

Huda said...

huda kan setem tu kan dh guna :) hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby