10 March 2011

Laptop untuk adam | supaya dia tak kacau laptop mama lagi

 Dari 2 minggu lepas lagi laptop aku buat hal
(ehem, laptop encek suami tapi dah jadi macam rete aku dah) .....
Keyboard nya dah rosak!!! baru je beli kot...takkan dah rosak...
Ni semua gara-gara adam yang suka ketuk-ketuk laptop kesayangan aku tu....huhu....
Sebab tu la, kalau korang perasan minggu lepas malam-malam aku tak bw....
Bw time keje je kat opis....weekend pun tersadai je laptop ni....
Tapi sekarang dah ok!!! tapi pakai external keyboard je....huhu....belum baiki lagi....

rasa macam jauh je screen ni....huhu...tapi tak pe, baik untuk kesihatan mata (pujuk diri sendiri)

Disebabkan geram dan daripada aku meroyan tak dapat main tenet, maka aku belikan laptop mainan untuk adam....supaya adam tak kacau laptop mama lagi......


tak menyempat le tu.......

Laptop ni kalau adam nak ketuk pun mama tak kisah....
Sebabnya murah je....doblas hengget je....bukan ribu riban ye....
Kalau rosak pun tak de la sedih sangat....

Tapi jangan sebab murah, adam nak rosakkan pulak ye....
Kus semangat bila tak sampai sejam pun adam main, dia dah nak patahkan dah.....
Adam main elok-elok tau....

henset jugak yang best.....


adam dan laptop

budak happy dapat laptop

adam nak keluar jap ni......jangan curi taww....:)

P/s: Actually mama dah lama berkenan dengan laptop ni....saja bagi alasan nak bagi adam main....padahal mama yang nak main...kekeke....

16 org syg adam:

sayangsayangibu said...

wah...kaler kaler lagi laptop adam.... (,")

sahromnasrudin said...

wah!!! ape pesbuk adam...leh sy add hehehehehee

missrivebell mumun said...

mamanyer nk main tu.. hihi

Ila said...

yelah,dulu mama kecik2 tak dapat main kan...heheheh

ajumohit said...

pas ni adam pon ade blog sendirik la ekk hehehhe

kakyong said...

lappy kakyong dulu pun camtu... hahaha... siap ade extra keyboard...

Jom join contest Aksi si Cilik Berbasikal

Jemput singgah ke kakyong.com

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee..G-GURL saya pun de satu tp dia bentuk cam kita punya tp dalam tu de matematik..belajar punya lar..so mommy leh hapdet blog dgn tenang..muahaha


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

cikpuanhady said...

waaa..adam dah ada lappy..murahnyer dear, beli kat mana?

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

aanie said...

@sayangsayangibu

hehe..lappy ben 10 gitewww....hakhak..

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe...search je nama adam....haha...pesbuk adam belum create lagi...

aanie said...

@missrivebell mumun

syhhh, jangan bising2...nanti adam dengar...hehehe...

aanie said...

@Ila

dulu mana ada lagi game ni....dulu main sorok-sorok, ting ting, batu seremban je...hahaha...

aanie said...

@ajumohit

hehe..idea yang bagus tu...

aanie said...

@kakyong

ooo...ye ke??hehe, sama la kite....:)

aanie said...

@♥WEIYDAWEINGWAFFA♥

ooo..yg tu best gak...tp kena tunggu adam besar skit la...klu beli skrg nti dia hempuk lak lappy tu...
beli yg murah je dulu...tp ni pun ada abc dan alif ba ta...

aanie said...

@cikpuanhady

beli kat pasar malam je dear...jadi la kan....utk main-main je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby