24 March 2011

Beriadah di Fun Fair!!!!

Assalamualaikum....

baru sampai kena posing dulu....muka teruja dapat datang fun fair.....hahaha....

Korang pernah pegi fun fair tak??tak pernah???ooo, kau tipu tipu aku lagi.....
Paling tidak sekali mesti pergi la.....
Aku dah lama tak jejak kaki ke fun fair ni.....
Last masa zaman budak-budak dulu kot....
Time tu tengah hangat dengan fun fair...time tu budak-budak lagi, memang seronok la nak pegi....
Tapi aku ni tersangat la penakut...takut tinggi...gayat!!!
Naik benda yang pusing-pusing tu pun dah kecut perut...sampai sekarang kot (muahaha, berani mati mengaku kat sini).....

adam baru bangun tido time ni...duk melilau je tengok keliling......



nah, sekeping lagik....

Pergi fun fair boleh dikira beriadah jugak tak???
Hehe, ye la excercise untuk jantung...boleh gitewww??

Sebenarnya encek suami dah ajak lepas pegi jalan-jalan kat sini.....
Tapi disebabkan hujan, terpaksa tunda ke hari lain....
Ingatkan nak tunggu weekend, tapi esoknya jugak dia nak g....hehe, layankan je la bapak budak ni...


Mula-mula encek suami main benda ni dulu....

swing...dah macam nak terbang dah benda ni pusing....aku tak main...takut....huhuhu....

Naik benda ni boleh la....huhu...boring pun boring la.....

Train....mainan budak-budak je..

Rasa macam lama sangat je dia pusing......tak mencabar langsung......haha, padan muka aku.....

Lepas tu encek suami main kete langgar.....asyik kena langgar kat orang je....hakhak....



Ha, ni kat dalam wheel yang macam eye on malaysia tu....apa nama dia eh??tak tau apekebendanamadiantah....

saya sangat gayat time ni!!!!tapi buat-buat muka cool okeh...

Dah turun harus la amik gambar lagi....hehe....

Malam tu tak ramai sangat orang...warga asing ramai la....uhuk....
Maybe sebab hari kerja kot....
Kalau weekend mesti penuh ni....
Em, macam nak pegi lagi la.....
Tak pe, masuk free jek....nak main baru bayar....
Tapi kalau dah g, rugi la tak main kan??

Ada yang nak pegi jugak ke????Jom ramai-ramai pegi release tension.....
Opsss, lupa nak bagitahu kat mana lokasinya ye......
Fun fair ni kat Sungai Buloh....kat area mana, aku pun kurang pasti sangat pasal jalan ni....huhu....
Orang sungai buloh dan kawasan yang sewaktu dengannya boleh la melawat tapak ye.....hehe....


Terima kasih sudi baca....:)


P/s: Entri ni auto-publish.....tuan tanah ke grooming class....mari menconteng muka!!!Kalau menarik, nanti i story ye...:)

10 org syg adam:

ardinihumaira said...

bestnye ke sana :D

Amy Syaquena said...

amy dah bertahun x pergi ke fun fair nie..muka adam nampak teruja je tengok permaian2 kat situ erk..

Ila said...

dekatlah ngan tempat ila dah tu...ila suka gi fun fair terutamanya naik yg tinggi2 tu tapi hubby kurang suka..dia pun gayat gak...hehehe

d_LA said...

jom jom jom....kite pegi lg..haha..lucu 1st pic mu tuh..siap tido lg.haha

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

sumpah cik jue tak pernah pergi funfair..kalau main benda ni semuanye kat genting..dan paling syok cik jue tak gayat jadi semua permainan cik jue main....

aanie said...

@ardinihumaira

hehe..memang best dear...:)

aanie said...

@Amy Syaquena

ha'ah, duk melilau je mata dia...tengok byk sangat lampu kot..hehe...

aanie said...

@Ila

ye ke??silalah ke sana ye...:)
hehe, hubby ila gayat ek...hehe...terbalik lak...

aanie said...

@d_LA

nak dtg kl ke??
hehe, tu la, aku pun tak perasan lak pejam mata...punye la excited kan...kuangkuangkuang...

aanie said...

@CiK Jue aka ibu FarisYah

oo ye ke??klu sy, x berani g genting...seram sejuk woo...kat sunway lagoon pun x berani naik lagi dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby