09 March 2011

Breakfast apa hari ni??

Assalamualaikum dan selamat pagi semua....

Korang breakfast apa hari ni ye??
Aku makan mc d breakfast!!!
Saja teringin nak makan yang best-best skit pagi ni....
Asyik makan kat kantin ofis je kan....
Menu pun sama je tiap-tiap hari....
Lama-lama bosan gak....

mc d breakfast......dipilih....dipilih.... 


pilihanku...sausage mcMuffin with egg.....nyum nyum....

Jemput makan semua......:)


P/s: Tengahari nanti nak g cucuk adam untuk setahun....hope adam tak nangis la nanti....huhu....berdebar lak sebab sekarang dia dah tau rasa sakit....dan paling penting  mintak-mintak adam tak demam.....amin..

19 org syg adam:

:: Zanna :: said...

wah!!! bestnya bfest...nak ckit..eheh~~

Terkini : Blog ni dah tak suci

*azni* said...

kite mkn ns lemak je pg nih..

Izan Ishak said...

sedapnya macD bfast tu aanie...

pagi ni minum aje. jap lagi baru nak masak2 n makan lunch~

Izan Ishak said...

oh ya....moga adam tak demam lepas cucuk nnti ye. balik kena cepat2 bagi ubat demam tu...insyaAllah...adam kuat kan!

Amy Syaquena said...

perghhh!! bestnya breakfast dia pagi nie.amy x leh breakfast best2 hari nie , perut meragam gastrik datang menyerang huhu...

Ila said...

tak pernah gi mkn mcd pepagi...hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

amboi bfst fast food lagi..sedapnya..kite bawak bekal=)

sissyira said...

salam

sedap tu..

berdoalah agar adam tak demam, kalau tak payah nak buat kerja.huh

sahromnasrudin said...

kiter makan nasi lemak telur goreng je..tp tengahari td makan best la coz ada program kat cini huhuhhh

Haa Fakihah said...

sy pnh mkn yg adk bwk blk tu pn dh sejuk.

aanie said...

@:: Zanna ::

hehehe...nak hantar pos laju ke pos express??

aanie said...

@*azni*

wah, nasi lemak pun heavy gak tu...:)

aanie said...

@Izan Ishak

ooo..x breakfast ke terus lunch....

thanx dear....dah bagi dah ubat demam tadi...alhamdulillah, x demam....

aanie said...

@Amy Syaquena

oo ye ke?tapi tetap kena makan jugak kan??

aanie said...

@Ila

try la sekali...sy pun beli makan kat opis je tadi...

aanie said...

@wan nurul hezrina abd halim

wah, rajinnya masak!!sy x sempat la masak pepagi..sayang tido lagi...hehe...

aanie said...

@sissyira

a'ah, susah hati klu anak demam...alhamdulillah adam x demam...

aanie said...

@sahromnasrudin

wah, mesti makan besar tu....bestnya makan free....

aanie said...

@Haa Fakihah

sedap lg ke dah sejuk??belasah je la kan....hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby