21 March 2011

Weekend yang sangat memenatkan



Weekend 2 hari cuti, 2 hari la aku tak dapat ngadap blog....
Laling ku lady_dyla pun dah jerit-jerit nape aku update blog....hehe...
Bukan tak nak, tapi tak dapat....biasalah, adam sekarang sangat la lasak....
Selagi dia tak tidur, selagi tu la aku takleh nak buat apa-apa....
Arghhh, tension tengok lappy duk posing menggoda cam tu tapi aku tak dapat sentuh dia.....huhu....
 Tak pe, tak pe, pengorbanan.....bukan mengeluh, tapi saje nak mengadu...uhuk.....

Kenapa aku cakap weekend lepas sangat penat??
Bukan sebab melayan adam, tapi sebab penat berjalan...heheh...

Hari sabtu lepas, kami pegi mid valley (lagi??).....
Actually weekend lepas ingat nak bawak adam g tengok belon panas kat Putrajaya tapi kat mv lak ada MAPEX maka terpaksa la kitorang g mv lagi......
Kebetulan kitorang memang tengah plan nak cari rumah.....
Tapi nan hado rumahnya...mahal bebenau sampai cecah setengah juta pun ada...... 
Yang paling murah ada, tapi jauh yang amat dari ofis.....huhu....
Kesudahannya, skodeng la kat hall sebelah yang ada Motherhood Expo.....
Dapat la grab sebarang dua barang untuk adam.....

Balik dari mv, kitorang terus g jalan TAR....
Aduh, mau cramp kaki ni...rasanya banyak kalori yang dah terbakar....
Tak payah nak g jogging dah kot...hehe....
Balik rumah terus terbungkam depan tv tiga-tiga orang....haha....

Hari ahad lak kitorang g beli groceries kat tesco....sambil tu nak cari pagar baby....penat main kejar-kejar adam....suka sangat g dapur...
Balik dari tesco singgah ioi mall lak....sebab kat tesco tak de....
Balik dari ioi g giant lak sebab pagar tak de stok....tapi kat giant pun tak dapat beli gak....adeih pengsan...

Ok, tu je nak bagitau....
Terima kasih sudi baca.....:)

14 org syg adam:

sayangsayangibu said...

kalau tak silap akak
pagar baby ada jual dkt hardware juga.. ;p

sahromnasrudin said...

sama2..terima kasih juga sudi menulis :-)

diana said...

saya tak pernah pi jalan tar..
best ke??

aanie said...

@sayangsayangibu

oo..ye ke??nanti nak cari kat situ la...susah la nak cari kat shopping mall..thanx kak...

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe..sama2...:)

aanie said...

@diana

x penah g ke??u duk mana??klu dtg kl, harus la g jln tar...hehe...best tau...macam2 ada...

sahromnasrudin said...

orang berbaris
kita berbahasa
orang menulis
kita membaca ..

ok tak pantun aku nie hahahahaa

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

ini betul2 pergi jalan 2ni...

aanie said...

@sahromnasrudin

haha...macam pelik je pantun tu...tp xpe, good effort..hehe...:)

aanie said...

@CiK Jue aka ibu FarisYah

hehe...memang pun cik jue....sampai cramp la kaki ni...:)

d_LA said...

sape tu lady_dyla??sebok je tnya org nape x update..mcmla beliau tu rjn sgt mengupdate..hahaha

Amy Syaquena said...

alamak amy x tau la..

sahromnasrudin said...

salam ziarah pagi selasa :-)

aanie said...

@d_LA

beliau kan busybody...mana smpt nak update blog....hehe...
mu jarang update pun skali kuar n3 malatopsss....mesti komen berpuluh2...best2...hehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby