25 March 2011

Bila dah mengantuk

Assalamualaikum.....

Pecah rekod semalam tak bukak blog satu hari....
Memang rasa tak lengkap hidup bila tak ngadap blog.. (hari kerja la...time weekend lain cite la....hehe)..
Tapi nak buat camne, kat tempat grooming class tu tak de wifi.....
Balik rumah lak tidur awal sebab rasa tak sedap badan.... 
Encek suami ajak teman dia g uptown pun tak larat....
Bubur adam untuk hari ni tak sempat nak masak....
Disebabkan tak nak ganggu isteri tersayang ni tidur....
Jadi, encek suami dengan caring nya tolong masakkan bubur....
 Tapi malangnya, bubur tu hangit sebab terlupa g jenguk dapur...
Dia sibuk duk layan internet...
Katanya sampai asap berkepul-kepul kat rumah (ini baru dinamakan dapur berasap)...adeih...cam ni la bila laki memasak...

Ohh, ye..ni nak bagitahu, kat grooming class tu aku jumpa juara gadis melayu musim lepas, sape lagi kalau bukan Rina Salleh....
Ha, jangan tak tau, dia jadi consultant kat kelas tu.....
Tapi bukan dia yang ajar mekap....
Dia ajar cara-cara pakai tudung/shawl ala-ala Hana Tajima dan yang sewaktu dengannya la.....
Nanti ada masa aku story ye.....hehe...

Kasi tunjuk gambar ni dulu la.....hehe....

Bahan bukti

17 org syg adam:

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...
tak sihat ye.. harap2 cepat sembuh ya.. :) anak akak pun demam.. kena campak lak tu.. doakan semoga cepat sembuh ye.. budak2 sakit ni payah sket.. tak nak tido and merengek je.. :(

en.asben masak bubur hangit? dah tu adam makan bubur mcD dah ler.. ehehehe.. :P tak pun mintak mummy ayam goreng.. ekekek.. kan adamm kan.. :)

owh.. teknik pakai shawl ye.. nanti leh citer sket kat sini.. kita kongsi2 ye.. :)

sahromnasrudin said...

ohhhh..

rupanya hang kje kat Lembaga Getah Malaysia..
kat Jalan Ampang tue kan???

aanie said...

@JaSSNaNi

ye ke??susahnya nak jaga klu kena campak...semoga cepat sembuh ye...

a'ah kan??bg bubur mc d pun ok gak...x penah lagi bg dia makan...hehe..

aanie said...

@sahromnasrudin

haha..sedikit kantoi di situ...
xde la, bukan keje kat situ...g kursus kat situ je...sy keje kat tmpt lain....hehe..

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

nanti kongsi le boleh belajar pakai walupun sebenarnye tak pandai pakai..

Zur@ZaRi said...

hehehe... wat kelakor jer...

baik hati en hubby walaupun hangit tapi ader gak inisiatif nak nolong... hehehe....

Amy Syaquena said...

x sihat ke dear, det well soon ok..

Hngit2 pun ok la at least ada anisiatif dia untuk masak kan..

sissyira said...

salam

lelaki mmg mcm tu.heheh

d_LA said...

wahhhh..pasni leh wat tutorial mekap weh..siap berteaser ni..cpt update..x sbr nk tgk

aanie said...

@CiK Jue aka ibu FarisYah

hehe..sy pun x pandai pakai jugak...insya-Allah sy try share ye...

aanie said...

@Zur@ZaRi

hehe..itu lah...dia memang rajin tolong...wpun kadang2 tolong yg tak membantu...kekeke...

aanie said...

@Amy Syaquena

thanx amy...selsema je ni...

ha'ah, tu yg penting..tp xpe, dia gak yg kena sental periuk tu...hehe....

aanie said...

@sissyira

mmg selalu lupa kan??hehehe....:)

aanie said...

@d_LA

muahaha...ilmu tak cukup lagi ni....insya-Allah aku try yg termampu....huhu...

wan nurul hezrina abd halim said...

dah chatker?hehe bukan nasi jadi bubur tapi buburnasik jd hangit..sib tak meletup dapur

cikpuanhady said...

wahh..menarik nih..nanti citer details sikit..hehehe..ngan gambo sekali..hheh..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

kakchik@ella said...

bestnya gi grooming class. Kita suka!! Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby