27 March 2011

Dating dengan Adam AF dan Edry KRU

Semalam aku pegi The Summit....
Shopping stok pampers dan susu adam sambil cari baby gate....
Then lunch kat mc d je sebab tak jumpa kedai melayu.....

Keluar Summit, kitorang pergi Bukit Bintang lak....
Mana lagi kalau bukan sungei wang dan low yat.....
Agak lama jugak tak datang sini.....
Sebab kat sini sangat la crowded....tak sesuai bawak adam.....

Kebetulan masa kitorang sampai kat sungei wang, adam af ada buat show.....
Apa lagi, takkan tak nak tengok???muahaha....

boleh tahan gak adam ni....putih...hehe....


Banyak gak gambar yang aku amik...
Tiap kali adam pandang ke sini, mesti aku angkat kamera....
Tapi tak sempat gak nak snap....
Tak reti duk diam...macam baby adam ni jugak...grrrrrrr....


bergambar beramai-ramai.....maap la ye, tak kenal la orang lain tu....edry kenal la.....teeeett....
cayalah edry pandang sini.....

Masa jalan-jalan kat sungei wang tu, kitorang berselisih dengan edry.....
Tapi encek suami tak sporting lah...tak nak tolong panggilkan.....
Jadinya, no picture with edry lah....menci...


Jadi, apa kaitan tajuk dengan entri ni???
Jawapannya, tak de kaitan.....muahaha....

3 org syg adam:

d_LA said...

aku pun kenal adam ngan edry je kot..haha..naseb bek aku x minat adam ni..kalo x, gigit monitor la jwbnya sbb jeles

aanie said...

@d_LA

hahaha....klu aku dpt bergmbr dgn artis korea msti mu jeles gilaaa...eh, tapi ada gak yg gaya ala-ala artis korea...

wan nurul hezrina abd halim said...

wah mesti cutekan adam..muka cam cina..suarapun oklah=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby