08 March 2011

Celebrate birthday adam

birthday boy yang tengah demam tapi happy bila dapat keluar berjalan....:)

Hari sabtu lepas adalah birthday adam yang pertama.....
Kami bertiga celebrate birthday adam dengan keluar makan bersama je....
Tak de plan nak buat party pun....
Lagipun adam demam time tu.....mama pun tak sihat, batuk-batuk....

berposing sakan dalam kete......

Pada mulanya encek suami nak ke kl (tapi tak tau mall mana yang nak dituju.....maybe sogo la)....
Tapi disebabkan hujan lebat yang disertai dengan jammed yang agak luar biasa kat federal highway tu, jadi kami singgah kat mid valley je....

hujan lebat....

sampai-sampai je dah buat muka boring + mengantuk.....huhu....

Kemudian, kami terus menuju je pondok pizza.....
Ohh ya, sebelum tu kami beli kek kat resepi rahsia dulu.....
Buat cukup syarat.....kalau sambut birthday kan harus la ada kek....
Tapi gambar kek tak de...hehe...

budak ni memang tak suka amik gambar...candid aje lah....

makan chicken soup....nyum nyum.....


saya sangat happy!!!!


P/s: Gigih mengedit gambar.....terpaksa combine semua gambar ni sebab terlalu banyak gambar yang nak letak...hehehe....

18 org syg adam:

wan nurul hezrina abd halim said...

so sweet yer.alahai demam lagi ek..moga cepat sembuh taw

sissyira said...

salam

nampak muka adam macam akak la...seronok adam tu...

Ila said...

hepi birthday adam

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hepy besday adam!! moga jadi anak yg soleh yerpp!! comey lol..rambut sudah ngakk ada...!!~~

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

atau berminat nak join GA saya..--> 2ND GIVEAWAY

d_LA said...

EEEE..x ajk aku pun..suke lah tgk gmbr candid adam neh..edit kat picnik ke??

Amy Syaquena said...

Comelnya adam .dah macam anak cino je amy tengok.anyway happy birthday adam.

ardinihumaira said...

ololooo dah besau Adam..
epi bday to adam!;)

aanie said...

@wan nurul hezrina abd halim

thanx...dah kurang skit dah panasnya...

aanie said...

@sissyira

eh, ye ke??thanx tau...terharu..semua org ckp adam mcm muka hubby akak tau...

aanie said...

@Ila

thanx dear...:)

aanie said...

@♥WEIYDAWEINGWAFFA♥

thanx dear...:)...a'ah, rambut dah botak dah...rimas tgk..hehe...

aanie said...

@d_LA

aku edit kat photoscape je..x reti lah nak edit kat picnik..pening tgk...nti aku try godek2 lg...

aanie said...

@Amy Syaquena

thanx dear...hehe...xtau la kenan cino mana ni??

aanie said...

@ardinihumaira

thanx dear..:)

Izan Ishak said...

happy bday adam...
alololo...semua gambarnya comel2 belaka~

:: Zanna :: said...

happy befdy adam...alololo!!! cerianya dia...semoga menjadi anak yg baik yer dear..!!! ^_^

Terkini : i luv blogging

aanie said...

@Izan Ishak

hehe...thanx...:)

aanie said...

@:: Zanna ::

thanx dear...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby