29 March 2011

Beratur panjang nak redeem voucher mc d

Assalamualaikum dan selamat pagi.....

Hari ni aku breakfast mc d lagi......
Saje je lah, bila dah gaji ni boleh la makan yang best-best skit.....

Sampai-sampai je mc d, hah, hambek ko....
Beratur kemain panjang lagi sampai ke luar pintu....
Tak pernah-pernah macam ni nih....
Heran gak...ada makan free ke kat sini....muahaha....


sampai luar pintu ni...

Bila tengok kat tangan masing-masing ada voucher free mc d....
Patut la ramai...diorang nak redeem voucher rupanya.....
Kitorang lak datang berlenggang je....pasrah je la beli yang set biasa....



Tapi ada sorang amoi yang beratur depan kitorang koyak 1 voucher dia bagi kat kitorang ni.....
Sebab dia ada bawak banyak voucher....
Maybe dia kesian kot kitorang tak bawak voucher....kekeke...
Thanx amoi...hikhik, boleh gitu??

Berbaloi-baloi beb...beli 1 set je....dapat free 2 set burger nih.....


4 org syg adam:

d_LA said...

Mu tau x kat bloglist aku ade sorg wat entry psl mekdi gak, penat tgu sbb rmai giler..aku rs die pegi tmpt sm ngan mu kot..hehe..

aanie said...

@d_LA

hehe, aku dah g baca....rasanya semua mekdi macam tu kot...haha...

cikpuanhady said...

paling suka ngan kentang tu, ape dah nama dia..besh gilersss..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Kancilbiru said...

ramai betoi redeem mc D punya breakfast ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby