08 March 2011

Nama Saya aanie!! Kenal tak??


Nama Saya aanie!! Kenal tak??
Tak kenal tak pe lah....
Tapi, tak kenal maka tak cinta.....
Tapi jangan jatuh cinta dengan saya lak.....sy dah kawin...(hehe..tetiba)
Jatuh cinta dengan blog saya ok la....hakhak ferasan....)

Ni sebenarnya segmen yang khumaera anjurkan....
Teruja nak join sebab nanti dia akan review my blog......

Dia suruh buat ayat promo....tapi tak reti sangat ni....
Belasah je la ek...kalau terasa koya skit tu halalkan je la ek...

Blog saya best sebab ramai yang datang singgah blog saya (ramai ke?ahak) dan kebanyakannya orang yang sama je yang dah jadi geng kat alam maya ni....thanx semua!!!
Tapii, yang paling best sebab ada gambar adam yang lebih menyerikan lagi blog pink saya ni.....ngehngehngeh....

Nak join??

2 org syg adam:

sahromnasrudin said...

terus terang sy ckp blog awak nie yg membuatkan ia unik awak suke promosikan giveaway rakan2 yg lain..syabas atas usaha murni awak nie...

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe..time kasih...jgn laa puji melambung2 sgt...blog sy biasa je ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby