21 December 2010

Adam's first ride....:)

Ahad lepas angkut adam amik encek suami kat ofis dia...
Maklum la si dia baru balik dari kursus...seronot...:)
 Lepas jumpa member2 ofis lama, kitorang terus ke giant...
Alang-alang dah dekat, boleh la beli barang dapur jap..

Tengah pilih2 barang tu...adam datang dgn abahnya naik basikal kat giant tu...
Hehe...macam comel je....terus mama amik gambar kenang-kenangan adam...
Maklumlah, first time bawak adam naik basikal dan yg sewaktu dengannya la...
Lagipun kat rumah adam x pakai walker....
Jadi kiranya ni la first time adam naik mainan...

hehe..pandai je pegang kat situ..macam jakun je naik benda alah ni....hahaha...bila diangkat, dia macam nak g duduk lagi...hehe...nanti mintak abah belikan ye...
mama nak naik jugak, tapi macam terlebih muatan lak...nanti kang x pasal2 pecah..wakaka...duk kat tepi sudah...:(
Dah habis shopping mopping, tak dapat nak balik lak sebab hujan lebat sangat....
Terpaksa jadi guard kat pintu masuk giant tu kejap...
Sejuk siot..sian adam..dah la dia pakai romper je...(sebenarnya x bajet pun nak g giant...ingat nak amik encek suami terus balik)..
Lepas tu, adam buat pelaburan lak...pampers lak ada dalam kete...nasib baik ada beli pampers...

mama, adam buat pelaburan ni....:)...grrrrrr..... 

4 org syg adam:

n!da said...

comelnye adam..
peluk cium die utk saye ye. hehe

wan nurul hezrina abd halim said...

kalu maira suka sangat naek basikal dier tuh.diam jer dia duduk n mummy tolak.huhu.adam mesti enjoy arituh..eei terasa sejuk tgk adam pakai romper.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

aanie said...

nida: hehe...of course..tiap2 hari kena gomol ni...

hezrina: hehe..baby mmg suka benda2 camtu kan?ala, mcm kita zaman kecik dulu la..suka sgt naik beskal..
tu la, kesian lak tgk dia..sejukk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby