30 December 2010

Hadiah pemenang GA!!!

 Salam peserta-peserta Cuti-cuti Sekolah GA!!
Ada berita baik untuk anda....
Disebabkan sambutan yg menggalakkan dari anda-anda semua, pihak penganjur iaitu mama adam dan lady dyla amatlah berbesar hati nak bagi hadiah2 berikut utk pemenang bertuah...

2x keychain dr gambang water park
 

2x fridge magnet dr kelantan


5x keychain dr kelantan


2x xmas ornaments dr bukit tinggi


5x vase dr kelantan

P/s: Ada berita baik lagi....Kalau ada rezeki, hadiah mungkin akan ditambah lagi!!!!sape yg belum join, jom terjah laju-laju kat sini....tinggal 1 hari je lagi ni...

15 org syg adam:

d_LA said...

wahhhh..dah nak abis dah GA kite..x sbr nak taw sape yg bertuah..

Myra Jay said...

Wahhh!! Bestnyer.. Mama Adam.. Myra nak.. hehee

:: Zanna :: said...

wah!!! byknya hadiah...hope zanna salah seorngnya..ahakz :)

nanakimie said...

wah..bestnya:)

honeyvsbee said...

besttttttt!!!!

n!da said...

whohohooo. menarek!!
nak vase dar kelantan ttuuuu.. ^^
saye da join tau mama! hehe

mahirahnazlim said...

best la hadiah hehe .
harap2 la dptt ngee :)

Alin said...

sapalah bakal pemenang itu?

LyNn'Azlina said...

byknya adiah..mintak2 adala tuk sy tersangkut skali...

SyUhAdA said...

besnye hadiah~
smoga syu btuah..~

aina yg gilo pepel said...

wah beshnyer adiah......excited ni nak tau result..haha

misz FaTiN said...

manyak nye adiah.. tak sbr tgu result die..

hope i'm lucky.. ^_^

imanmom said...

harap bertuah la dapat salah satu hadiah tu..

Cik Jue said...

wah hadiah yang menarik ..mintak2 ade rezeki ..

(One) SiTi* said...

wowee!!
hadiahnya menarik !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby