19 December 2010

Aktiviti hujung minggu bersama adam

Harini aku masih berdua dengan adam...
Agak bosan skit la sebab taktau nak buat apa....
Setakat main-main dgn dia...pastu bila dia dah tido, ngadap blog lak....
Bila dia bangun, main-main dgn dia balik...pastu tido lagi...
Kalau abahnya ada, boleh la gak kuar jalan2 ke...shopping sakan ke (bukan shopping kat pasaraya sakan ye..uhuk..)

Malam tadi nasib baik adam good boy...bangun kejap2 je mintak nenen, pastu tido balik...
Jadi xde la ngantuk sangat harini..
Tapi macam biasa la..adam ni jenis yg bangun awal...
Pukul 8 lagi dah bangun (xde can aku nak bangun lambat)...maybe dia dah terbiasa kena kejut pagi-pagi kot...
Alang2 dah bangun awal, g pekena roti canai la dulu...
Dah gian kot..padahal every weekend makan roti canai ni...
Best woo roti canai kat kedai pakcik ni...rangup + lembut + gebu... 

Lepas makan tu singgah cuci kete lak..
Taktau dah bape bulan tak cuci kete..dah xde rupa kete dah...
Kalau kete tu boleh berkata-kata...maunya dia sumpah seranah aku....huhu.

Kat tmpt cuci kete tu ada sorang mamat ni..hensem wa cakap lu...muka macam maher zain pun ada...
Tapi kan dia keje cuci kete je...aku ingat dia dtg cuci kete...
Kesian lak aku tengok..dah la putih..nanti mesti hitam sebab tiap2 hari kena panas..huhu..xpe la, rezeki halal...
Korang x caya  ke...
Cuba tengok ni...
aiyaak...sori, terpaksa amik dr jauh...tuuu..yg pakai topi macam maher zain tu...
 P/S: Tadi ingat nak g jalan2 kat sunway pyramid...tapi macam x berani la g berdua dgn adam...

6 org syg adam:

Fxysche Nas said...

syoknye ade baby..
suke mata Adam!!
=p nak book!
ngeh2

haszuraidah ishak said...

olorr..jauh, tak nampak sgt..tp gaya cam maher dah tu..hehehe..

aanie ditag utk http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/contest-komensen.html.. due hari ni..

aanie said...

Fxysche Nas: nak book mata ke adam??hehehe...

kak has: hehe..segan nak amik dkt2..
due arini??ok sy amik skrg...

Amy Syaquena said...

As'salam..

seronokkan ada anak , kadang jeles jugak bile la trun amy nak merasa nie..hu3..

n!da said...

yg itam legam tu ke mama?
chaiitt! tpu jeee

aanie said...

amy: seronok!!insya-Allah, nanti ada la tu..usaha!!

nida: haipp...mana ada itam legam..putih la..maklum la kamera cap ayam je...x clear sgt...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby