18 December 2010

Si dia berkursus....

 Selamat pagi!!!


Baru balik dari hantar encek suami naik bas g kursus kat PD....
Biasanya aku yg tinggalkan dia...ni dia lak...
Rasa macam nak ikut gak...tapi en suami xckp pape pun...huhu..

Keje swasta pun kena g kursus jugak..kursus KPI apa ntah...ntahpapentah...huh..
Penuh gak la 1 bas tadi campur dgn staff kat negeri lain...
Semuanya muda remaja lagi...risau ke?xde la..hahaha...
Ni nak story skit...dulu pun aku keje 1 company dgn en suami...
Kiranya bibit2 percintaan kami bermula kat company ni la..hahaha...
Tapi kitorang rahsiakan dari pengetahuan semua org la...
Kiranya macam cinta shhhh jugak la...miahahaha...
Ingat uncle seekers je ke ada cinta shhh? kitorang pun ada gak tau..:)

Balik dari hantar en suami, terus singgah makan roti canai jap kat area umah aku ni...
Ramai gile org kat kedai ni...
Biasa aku makan kat umah je...pagi2 en suami yg dtg tapau...
Happening gak makan kat kedai..hehehe..next time...


P/S: Macam mana la gaya aku jaga adam sorang2 ni...huhu..dah la dia tengah demam ni..nak manja-manja je...hope adam good boy la...

5 org syg adam:

Cik Ila said...

jaga adam elok2 ye.. :)

Cik Tom said...

semoga adam cpt sembuh..cik tom tgk ok je iklan akak..ade kuar iklan digi ni..xde kotak kosong je..silap nmpk kot..

aanie said...

cik ila: sudah semestinya...

cik tom: thanx...em, bukan kat SS..iklan kat LR..huhu..

Haa Fakihah said...

haa dlu ms asben g kursus BTN, cpt2 lari g dk ngn kwn2. sunyi la berdua.

aanie said...

haa: mmg sunyi berdua..huhu..mcm susah la nak lari umh kwn or sedara...adam ni tido buai..xkan nak angkut skali..adeih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby