15 December 2010

Mencuci wallet di jcard day....

Woahhh...penatnya.....
Baru balik dari Mid Valley ni...ada jcard day lagi..
Setahu aku la, jusco mid valley memang buat jcard day 2 kali setahun...
Bulan 10 aritu aku baru je g jcard day....
Jadi, xde nak shopping sangat la...
Lagipun belum gaji lagi...huhu..jusco selalu buat jcard day time gaji dah habis tau..

Harini aku amik half day...sebab nak bawak adam g cucuk...
Tapi rupa-rupanya 9 bulan xde cucuk..arini just timbang berat je...
Jadinya awal skit la siap..lagipun org x ramai arini..

Balik dari klinik, tiba2 rasa boring...pastu teringat yg clinique ada anta sms ada jcard day arini...
Terus ajak encek suami....hehe...

Tapi jcard kali ni macam x meriah sangat...bagi aku la..x best sgt...
Sale ada byk..dgn happy hournya la...tapi x happy pon..huhu..

Arini just rembat selai je baju aku...
Kali ni x beli pun baju adam...beli dia punye brg2 lain je..
Terjumpa lak benda ni....beli je la....hehe....

pandai main ke tak belakang kira...yg penting beli dulu..hehe..

6 org syg adam:

pearl jade said...

kak,hrni jcard day midvel ke?
esok ade lg x?
kalo esok ade,xmaula g mid
sure xde parking
ehehe

aanie said...

esok ada lagi..hmm, confirm parking penuh...nak masuk parking pun xleh..huhu..

Haa Fakihah said...

mainan gapo tu?

*azni* said...

wahwah,beli jugak akhirnye mainan tu..xpe,nnt adam msti pandai main..

d_LA said...

dgn bangganye nak bg award kat mu..hehe

award

aanie said...

azni: hehe..sesaje beli tu...mama nya yg lebih nak main..hehe..lagipun jumpa yg murah, terus sambar je..

dyla: oke bebeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby