06 December 2010

Dapat anak sedara baru...

Semalam adam genap 9 bulan!!!
Adik ipar aku lak baru lepas bersalin Jumaat lepas...baby boy jugak....
Dah ada nama dah...Daniel arif...fuhh, daniel tu...hehe..

Daniel Ariff-kecik je (2.6kg)..x berani nak dukung..nasib adam dulu besar gak (3.0kg)...klu x, adam pun aku x berani nak pegang kot..huhu...
 Untuk pengetahuan, dulu kami sanding serentak...
Tapi aku pregnant dulu...maklumlah akak kan..mana boleh lawan akak.....kekeke...
Masa aku habis pantang, adik ipar aku tu lak pregnant..
Tapi last2, anak kitorang sebaya sebab lahir dalam tahun yg sama...menarik kan??

Sabtu lepas, pas Maghrib terus bertolak ke Bentong....
Nasib baik x jammed...tapi sempat gak la aku tertido dlm kete...huh, ngantuk siot...
Sampai umah MIL adam xleh nak tido sebab lupa nak bawak buai dia...
Ni yg maleh nak ajar tidoo buai ni...
Aku biar je encek suami yg settlekan adam...aku memang dah x larat nak bukak mata dah...
Masa terjaga malam tu tengok adam dah lena tido..fuhh..
Ni gambar kitorang posing kat hospital...

adam: auntie2..uncle2..adam dah ada hp tau..yeay!!comey tak hp ben 10 adam ni?hehe..tapi handbag mama jugak yg sedap...
gambar mama kena ada jgk...hehe...abah masuk skit2 cukup...kekeke...

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby