09 December 2010

Bloglarian


 Macam menarik je kan??
Rasanya dah ramai kot yg join Bloglarian ni...
Aku je baru nak join..thanx ye zanna sebab tag aanie...
Malu-malu kucing sebenarnya nak join ni...
Nak kena tunggu orang tag gak..hehe..

Adeh, bab slogan ni yg malas ni...

"Saya suka berblogwalking kerana dapat menambah kenalan blog dan silaturrahim akan lebih erat. Di samping itu kita dapat mempelajari benda-benda baru...."

 Tag:
Lady_Dyla
Lela Farouk
Teratai

7 org syg adam:

CheQ PP JoY said...

untuk dapat url banner 2, upload pic dekat photobucket atau pon imageshack.. =]

aanie said...

oo..ok2..dah try buat,tp x jd...kena try lagi ni..

Cik Tom said...

cik tom pun join no 32..hehe..jom bw malam ni ;)

teratai said...

salam aanie~apa2pun tqvm tag akak :)

teratai said...

Salam aanie,

kak tag aanie utk join GA yg kak buat utk pertama kalinya,hrp sudi join!

1st GA kelip-kelipkehidupan Mari Mengira Bintang

aanie said...

cik tom: jom..sy pun br tersenarai..

teratai: ok, nanti sy join..

d_LA said...

aku x paam la ni..aku leh join lg ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby